Sony RX1R• Papildina atzinīgi novērtēto Cyber-shot™ RX1 pilna kadra kompaktkameru ar 24,3 efektīvo megapikseļu izšķirtspēju un Carl Zeiss Sonnar T* F2 objektīvu

• Nav optiskā zemas caurlaidības filtra, lai iegūtu maksimālo attēla izšķirtspēju

• Ideāli piemērota ainavām un citām ainām, kur svarīga sīka detalizācija

• TRILUMINOS Colour bagātākām, daudz dabiskākām krāsām.

RX1R ir jauna Sony atzinīgi novērtētās Cyber-shot™ RX1 pilna kadra kompaktkameras versija, kas apmierinās visprasīgākā fotogrāfa vajadzības pēc asākiem un detalizētākiem attēliem.

Izmantojot lielo RX1 attēlveides jaudu, RX1R paceļ pikseļu perfektu attēlu kvalitāti jaunos augstumos. Apzīmējums 'R' modeļa nosaukumā apzīmē kabatas formāta kameras jau tā iespaidīgās izšķirtspējas uzlabojumus.

Līdzīgi kā daudzās DSLR kamerās, arī Cyber-shot ™ RX1 sensora priekšpusē atrodas optiskais zemas caurlaidības filtrs (OLPF), kas mazina nevēlamo muarē efektu un krāsas artefaktus. Fotoentuziastiem paredzētajā RX1R nav šī zemas caurlaidības filtra, un tas garantē nevainojami smalkas detaļas bez miglošanās vai dispersijas. Lai kompensētu atteikšanos no OLPF, kameras apstrādes funkcijas ir optimizētas, lai saglabātu attēla asumu, neapdraudot objektīva / sensora sniegumu*.

* Muarē un/ vai krāsas artefakti var būt redzami dažās fotografēšanas situācijās. Krāsu reprodukcijas rādītāji ir tādi paši kā RX1.

Pārveidotais RX1R modelis paceļ ainavas un citu smalki detalizētu tematiku jaunos reālisma augstumos, un ļauj fotoentuziastiem izteikt savu radošumu ar nebijušu skaidrību. Kaut svars un izmēri paliek tādi paši kā revolucionārajā RX1, īpašā izlaiduma RX1R ir vairāki uzlabojumi, kas būs noderīgi zinošiem fotogrāfiem.

Turklāt, saderība ar TRILUMINOS krāsu tehnoloģiju nodrošina vēl bagātākas, dabiskākas krāsas, skatot fotoattēlus un video jaunās paaudzes BRAVIA televizoros ar TRILUMINOS ekrānu. Videogrāfi var pievienot kamerai papildu stereo mikrofonu, ļaujot skaņu Full HD materiālam ierakstīt ar vēl lielāku skaidrību.

2012.gada septembrī izziņotā Cyber-shot™ DSC-RX1 ir pasaulē pirmā kompaktā fiksētā objektīva kamera ar 35 mm pilna kadra, 24,3 efektīvā megapikseļa sensoru. Tā jau ir ieguvusi vairākus prestižus apbalvojumus Eiropā, tostarp TIPA 2013.gada "Labākā augstākās klases kamera" godalgu. Cyber-shot™ DSC-RX1 preses paziņojumu (no 2012.gada 12.septembra) meklējiet šeit.

Cyber-shot™ RX1R pilna kadra kompaktkamera būs nopērkama no jūlija beigām par aptuveni Ls 2200.