Sony W810• 20.1 MP sensors nodrošina kristālskaidras detaļas

• ZEISS objektīvs ar 8 x optisko tālummaiņu (W830) un 26 mm platleņķa objektīvs ar 6 x optisko tālummaiņu (W810)

• Funkcija Beauty Effect ļauj kamerā retušēt ādas toni, gludumu, noņemt spīdumu, paplatināt acis un padarīt baltākus zobus

• Režīms New Party automātiski pielāgo ISO jutīgumu, ekspozīcijas kompensāciju un piesātinājumu, lai nodrošinātu burvīgus fotoattēlus sliktā apgaismojumā (W810)

• Kameras dizains veidots tā, lai radītu pirmšķirīgu klāstu dažādās krāsās

• Patiesi vienkārša darbība ar intuitīvām izvēlnēm un galvenajām pogām kameras aizmugurē

"Notēmē un bildē" fotografēšana strauji attīstās, un jaunās Cyber-shot W830 un W810 kameras ir izveidotas atbilstoši mūsdienu jautrības meklētāju-momentuzņēmumu veicēju vajadzībām, kuri vēlas labāku attēla kvalitāti, nekā piedāvā viedtālruņi, bet nevēlas daudz maksāt par jaunu kameru. Darbība ir ārkārtīgi vienkārša, un ar jaunajām dizaina un radošuma opcijām šie jaunie modeļi fotografēšanu padara jautru, vienlaikus nodrošinot skaistus fotoattēlus.

Abiem jaunajiem, slaidajiem modeļiem ir 20.1 MP CCD sensors, un lietotājs var ierakstīt HDI filmas. Tā kā nereti mēs paši sevi bargi kritizējam attiecībā uz saviem fotouzņēmumiem, funkcija Beauty Effect ļauj retušēt nelielus defektus kamerā, lai jūs izskatītos lieliski, un plašais attēlu efektu klāsts apmierinās radošo ziņkāri. Ar jaunajiem modeļiem ir iespējams fotografēt satriecošus 360 grādu Sweep Panorama fotouzņēmumus, piešķirot pilnīgi jaunu perspektīvu apkārtnei. Tiem ir pilnveidota zibspuldze, kas optimāli kontrolē ISO jutīgumu — lietotāji var apgaismot tālumā esošus objektus un iemūžināt tos fotoattēlos.

DSC-W830

Sony W830

DSC-W830 apvienota ZEISS optikas izcilība un BIONZ procesors ar 20,1 megapikseļa CCD sensoru, kas nodrošina skaistas, detalizētas fotogrāfijas slaidā un kompaktā korpusā. Tehnoloģija Optical SteadyShot samazina no kameras izkustēšanās radušos izplūdumu līdz minimumam, un Optical SteadyShot aktīvais režīms apvienojumā ar elektronisko attēlu stabilizāciju nozīmē to, ka video ir neticami plūstoši. Korpuss izskatās ļoti moderni, un metāliskais pārklājums izceļ četru pieejamo korpusa krāsu kvalitāti II.

Sony W830

DSC-W810

DSC-W810 ietver jaudīgu 20,1 MP CCD sensoru un 26 mm platleņķa objektīvu ar 6x optisko tālummaiņu, kas nodrošina skaidrus un stilīgus fotoattēlus. Jaunais papildu režīms Party nodrošina to, ka kamera automātiski pielāgo iestatījumus fotouzņēmumiem, kas veikti sliktā apgaismojumā, un šie maģiskie mirkļi tiek iemūžināti uz visiem laikiem.

Ar papildu priekšējo rokturi un metālisko fakturēto apdari, turot rokās W810, rodas pirmšķirīga sajūtaIII, un īpašā filmēšanas poga kameras aizmugurē nodrošina vēl vienkāršāku un ātrāku HD video filmēšanas sākšanu — nekad nevar zināt, kurā brīdī sāksies nākamā YouTube sensācija!

Sony W810

DSC-W810 un DSC-W830 būs pārdošanā no2014. gada februāra.

Galvenās funkcijas un specifikācijas:

 

W830

W810

Lens

ZEISS lens

Sony lens

Optical zoom /

Clear Image Zoom

8x / -

6x / -

Image sensor / effective megapixels

Super HAD CCD 20.1MP

Super HAD CCD 20.1MP

[I] 720p

[III] DSC-W830 ir pieejams melnā, sudraba, rozā un violetā krāsā

[III] DSC-W810 ir pieejams melnā, sudraba un rozā krāsā