Canon PowerShot N100Šodien Canon iepazīstina ar PowerShot N100 – pilnīgi jaunas koncepcijas kameru, kas ietver dažādas inovatīvas tehnoloģijas, lai bez īpašas piepūles pārvērstu attēlus un filmas neaizmirstamos stāstos. PowerShot N100 ir pirmā Canon kompaktkamera, kurai ir gan uz priekšu, gan aizmuguri vērsts objektīvs, lai jūs, nospiežot aizslēgu, vienlaikus uzņemtu arī savu sejas izteiksmi otrpus kadram. Kamera ietver līdzīgas optiskās tehnoloģijas kā populārās PowerShot S sērijas kameras, kas nodrošina izcilas kvalitātes attēlus.

Duālā uzņemšana

Uzņemot darbību abās kameras pusēs, PowerShot N100 jaunā Dual Capture funkcija ļauj iemūžināt visas emocijas vienā attēlā vai video, pateicoties uz aizmuguri vērstai Story kamerai. PowerShot N100 foto vai video attēlā iemūžina jūsu sejas izteiksmi uzņemšanas laikā, apvienojot to ar jūsu uzņemto ainu. Tas ir ļoti noderīgi, ja jūsu reakcija ir tikpat svarīga kā pats iemūžināmais mirklis, piemēram, vērojot bērna pirmos soļus.

Rezultāts noteikti būs iespaidīgs, pateicoties Canon Smart Auto tehnoloģijai. Un ar ietverto Canon Hybrid Auto funkciju, jūs nekad nenokavēsiet ne mirkli, ko tā uzņem četras sekundes pirms un pēc aizslēga nospiešanas. PowerShot N100 atjautīgi apvieno Hybrid Auto un Dual Capture funkcijas, lai automātiski ierakstītu jūsu sejas izteiksmi aiz kadra divas sekundes pirms un divas sekundes pēc attēla uzņemšanas. Beigās visi klipi tiek apvienoti vienā 720p video, lai parādītu „aizkadra" stāstu.

Jaunais Story Highlights režīms ir rīks, kas automātiski apvieno uzņemtos materiālus vienā atmiņu albumā, ko aplūkot un kopīgot. Izmantojot unikālu algoritmu un jaudīgu DIGIC 6 procesoru, kamera analizē attēlus, lai izveidotu spilgtāko mirkļu video albumu pēc tēmas, datuma vai pat sejām, kas reģistrētas kamerā. Bet, izmantojot Favourite pogu, jūs acumirklī varat atzīmēt video un attēlus, ko vēlaties ievietot spilgtāko mirkļu albumā.

Stāsti, ko kopīgot

Kopīgot dienā piedzīvoto ir vienkāršāk nekā līdz šim, jo PowerShot N100 Wi-Fi funkcija ļauj jums ar bezvadu pieslēguma palīdzību, augšupielādēt albumus tieši sociālajos tīklos . Vieglā savienojamība ar viedtālruņiem, izmantojot Mobile Device Connect pogu ar NFC atbalstu, ļauj jums ar dažām vienkāršām darbībām savienot un kopīgot, izmantojot Canon CameraWindow lietojumprogrammu. Mobile Device Connect poga ļauj arī vienkārši dublēt tādās tiešsaistes mākoņglabātuvēs kā Google Drive™ vai Flickr™, izmantojot CANON iMAGE GATEWAY. Izmantojot CameraWindow lietojumprogrammu, jūs pat varat attālināti kontrolēt PowerShot N100 tieši no sava viedtālruņa ekrāna. No tālruņa ir viegli pārvaldīt kameras svarīgākās funkcijas, piemēram, tālummaiņu, zibspuldzi, aizslēgu un pat Self-taimeri, kas ir lieliski, ja vēlaties piedalīties grupas uzņēmumos vai neuzkrītoši iemūžināt dzīvo dabu.

Iemūžiniet notiekošo izcilā kvalitātē

Uzņemt dabiskus attēlus nepietiekamā apgaismojumā ir vienkārši, pateicoties Canon HS System, uzlabotam jaudīgās DIGIC 6 apstrādes un 12,1 MP 1/1,7 veida augstas jutības CMOS sensora apvienojumam. PowerShot N100 objektīvs ļauj gan uzņemt satriecošas ainavas, izmantojot 24 mm īpaši platu leņķi, gan pietuvināt attālus objektus ar 5x optisko tālummaiņu. Uz aizmuguri vērstajai Story kamerai ir plats 25 mm objektīvs, kas darbojas vienlaikus ar uz priekšu vērsto kameru, un ir pietiekami plats, lai uzņemtu divus aizkadrā stāvošus cilvēkus. Canon nozares vadošā Optical IS un Intelligent IS tehnoloģija nodrošina arī asus un skaidrus attēlus, turklāt uzlabotais Dynamic IS režīms ļauj saglabāt attēlu vai video asumu, pat uzņemot kustībā.

Radošās iespējas

Ir viegli paust savu radošumu ar PowerShot N100 automātisko uzņemšanas režīmu klāstu, kas paredzēts labāka rezultāta sasniegšanai. Mirkļos, kad svarīgs ir kadra priekšplāns, ar Background Defocus režīmu var iegūt skaistu, sekla lauka efektu, kas līdzīgs ar SLR kamerām uzņemtiem attēliem. Ar Creative Shot jūs varat attēliem piešķirt radošu odziņu, - režīms ļauj jums uzņemt sešas dažādas viena attēla versijas. Ir 46 dažādi radošie efekti četrās kategorijās – Monochrome, Retro, Special un Natural – ko varat izvēlēties pirms uzņemšanas. Visiem iestatījumiem var piekļūt un tos pielāgot 7,5 cm (3,0'') atliecamā skārienjutīgā ekrānā, kas ļauj jums uzņemt no dažādiem un unikāliem leņķiem.

PowerShot N100 galvenās funkcijas:

• Dual Capture ar uz aizmuguri vērstu Story kameru

• HS System izcilam rezultātam nepietiekamā apgaismojumā

• Īpaši plats, spilgts 5x tālummaiņas objektīvs ar Intelligent IS

• Bez piepūles veidojiet albumus ar visspilgtākajiem mirkļiem

• Wi-Fi ar NFC

• Liels, atliecams skārienjutīgs ekrāns

• Hybrid Auto ar Dual Capture

• Radošie režīmi

Canon PowerShot N100