Canon PowerShot D30Canon papildina savu PowerShot klāstu ar divām jaunām kompaktkamerām – izturīgo un ūdensnecaurlaidīgo PowerShot D30 un PowerShot S200, kas papildina populāro PowerShot S-sērijas klāstu. Kā radīta īstiem piedzīvojumiem, PowerShot D30 ir ideāli piemērota ekstrēmu sajūtu meklētājiem – tā ļauj fotografēt zem ūdens līdz pat 25 m dziļumā1 – garantējot izcilu attēlu kvalitāti, kas nodrošina dabiskas krāsas pat nepietiekamā apgaismojumā. Savukārt PowerShot S200 nodrošina lielisku attēlu kvalitāti un ērtu piekļuvi manuālajiem iestatījumiem modernā kabatas izmēra dizainā – ar dažādām radošām funkcijām tiem, kuri vēlas spert nākamo soli savā izaugsmē.

Satriecoši rezultāti ar Canon attēlu kvalitāti

Abu kameru pamatā ir Canon HS sistēma, kas apvieno augstas jutības sensoru un DIGIC attēlu procesoru, uzņemot lieliskus attēlus nepietiekamā apgaismojumā. PowerShot D30 izmanto 12,1 MP CMOS sensoru un 28 mm plata leņķa, 5x tālummaiņas Canon objektīvu, palīdzot jums detalizēti iemūžināt zemūdens dzīvi. PowerShot S200 īpaši plata leņķa spilgts f/2,0 objektīvs, apvienojumā ar augstākas jutības 10,1 MP CCD sensoru, nodrošina plašākas iespējas radoši fotografēt sarežģītos apstākļos.

Abas kameras izmanto optisko IS, lai uzņemtu asus un skaidrus attēlus, un ietver Intelligent IS tehnoloģiju, lai automātiski izmantotu vispiemērotāko stabilizācijas formu dažādām ainām un iestatījumiem.

Gatavs nākamajam piedzīvojumam: PowerShot D30

Ar izturīgo PowerShot D30 kompaktkameru var fotografēt tik dziļi zem ūdens kā nevienu citu kompaktkameru pasaulē2, uzņemot Canon kvalitātes attēlus līdz 25 metru dziļumā. Tā ir trieciendroša kritienam līdz 2 m, aukstumizturīga līdz -10°C un droša pret putekļiem – tādēļ ir vienlīdz noderīga kā sniega trasē, tā klinšu kāpšanai vai zemūdens izpētei. Pateicoties vieglajam un smalkajam, taču izturīgajam korpusam, jūs varat droši iemest PowerShot D30 mugursomā.

Daudzveidīgā PowerShot D30 nodrošina izcili reālus kadrus zem ūdens. Gan īpašais zemūdens uzņemšanas režīms, gan ērti pieejamā Custom White Balance funkcija ļauj jums ātri pielāgot iestatījumus, lai dabiski atveidotu zemūdens krāsas - vienalga, vai pētāt slēptu alu vai spilgtu koraļļu rifa dzīvi.

Īpaši mirkļi, iemūžināti filmās

Gan PowerShot D30, gan PowerShot S200 ir īpaša Movie Record poga. Efektīvā Intelligent IS attēlu stabilizācija ļauj jums detalizēti iemūžināt piedzīvojumus skaidrākās un vienmērīgākās filmās.

Radoša vadība jūsu pirkstu galos

Lai uzņemšana būtu maksimāli vienkārša, abām kamerām ir Canon Smart Auto tehnoloģija, kas nosaka vismaz 32 dažādas ainas un pielāgo vispiemērotākos kameras iestatījumus. Eksperimentējiet ar fotoattēliem un izveidojiet savu individuālo stilu, pateicoties ISO klāsta pielāgošanai ar PowerShot S sērijas ikonisko objektīva kontroles gredzenu, bet Full Manual kontrole ļaus jums praktiski jebkurā situācijā uzņemt unikālus attēlus.

Ar kameras aizmugurējo displeju jūs varat izvēlēties lielisku kadrējumu pat tad, ja aktīvi piedalāties darbībā. Skatoties PowerShot D30 gaišajā LCD ekrānā ar Sunlight LCD režīmu, varat uzņemt un apskatīt savus uzņēmumus pat spilgtā saules gaismā. PowerShot S200 PureColor II G ekrānam ir rūdītā stikla slānis, kas nodrošina lielāku izturību un skaidru attēlu, uzņemot un apskatot foto un video attēlus.

Izstrādāta, lai kopīgotu jūsu piedzīvojumus

Ar jaunajiem PowerShot modeļiem ir viegli sekot līdzi un kopīgot jūsu atmiņas un piedzīvojumus. PowerShot S200 integrētā Wi-Fi funkcija sniedz jums iespēju ne tikai kopīgot mīļākos kadrus sociālajos tīklos, bet arī ērti dublēt attēlus mākoņpakalpojumos, ieskaitot Flickr un Google Drive™.

Abām kamerām ir iespēja atzīmēt katra attēla vai video uzņemšanas vietu, izmantojot GPS. Jūs varat ātri un vienkārši kopīgot jaunatklātās vietas ar draugiem un radiem, izmantojot ietverto Map Utility programmatūru vai Google Earth. PowerShot D30 zema enerģijas patēriņa GPS rīks var arī sekot līdzi jūsu maršrutam, kad iemūžināt savus atklājumus.

PowerShot D30 galvenās funkcijas:

• Izturīga kompaktkamera

• Ūdensnecaurlaidīga dziļumā līdz 25 m

• 12,1 MP HS sistēma, zemūdens funkcijas

• 28 mm, 5x optiskā tālummaiņa; Intelligent IS

• GPS

• 7,5 cm (3,0 collu) LCD ar Sunlight režīmu

• Full HD filmas

• Smart Auto režīms (32 ainas)

• Movie Digest, Super Slow Motion Movie

PowerShot S200 galvenās funkcijas:

• Spilgts f/2 objektīvs un HS sistēma ar DIGIC 5

• 24 mm īpaši plata leņķa 5x tālummaiņas objektīvs un Intelligent IS

• Augstas kvalitātes 10,1 MP attēli

• Objektīva kontroles gredzens un manuāli režīmi

• Pievienojiet un kopīgojiet ar Wi-Fi

• Liels 7,5cm (3,0 collu) PureColor II G LCD

• Smart Auto un HD filmas

• Live View vadība un radošie filtri

Canon PowerShot S200

1 Informācija pareiza 2014. gada janvārī

2 Informācija pareiza 2014. gada janvārī / Bez papildu piederumiem