Action Cam mini• Šī vismazākā no Action Cam kamerām, sver tikai 63 gramus, izmēra ziņā ir aptuveni 2/3 no esošo modeļu izmēra1, un jūs to vienmēr varēsiet paņemt līdzi visos piedzīvojumos

• Jauna, pie rokas locītavas stiprināma Live-View tālvadības pults ar GPS

• Lieliska Action Cam Mini fotoattēlu kvalitāte, pateicoties ZEISSTessar® objektīvam, Exmor R™ CMOS sensoram un uzlabotajai SteadyShot™ attēla stabilizācijai

• Tiešā video straumēšana tīmeklī, izmantojot USTREAM™, ļauj jums uzreiz dalīties savos iespaidos un pieredzētajā ar draugiem, savukārt bezmaksas lietojumprogramma Action Cam Movie Creator2 ļauj vienkārši radīt lieliskus video

HDR-AZ1VR, vismazākā no Sony sporta kamerām, nodrošina izcilu attēla un skaņas kvalitāti mazas Full HD kameras izpildījumā, un tā vienmēr ir gatava jauniem piedzīvojumiem.

Neatkarīgi no tā, vai dodaties ceļojumā, pārgājienā kalnos, braucat ar velosipēdu vai pastaigājaties, jaunā Action Cam Mini iemūžina visu, ko redzat, lai kurp arī jūs dotos. Tikai 63 gramus3 smagās HDR-AZ1 izmērs ir vien 2/3 no citu Action Cam modeļu izmēra, taču tās kompaktajā korpusā ir ietvertas jau atzītās Sony tehnoloģijas, piemēram, uzlabotais SteadyShot, kas rada lielisku Full HD attēlu, dzidra stereo skaņa un citas pārdomātas funkcijas, kas Sony Action Cam ir padarījušas slavenu. HDR-AZ1, neskatoties uz tās izmēru, ir jo īpaši jaudīga — ar 1700 platleņķa objektīvu tā spēj uzņemt video XAVC S formātā ar 50 Mb/s datu plūsmas ātrumu.

Action Cam Mini izturīgā konstrukcija atbilst IPX4 sertifikācijai, un tai neskādē ne lietus, ne dubļainas peļķes. Un pat ja jūsu piedzīvojumu kāre ir vēl ekstrēmāka, ūdens necaurlaidīgais futrālis pasargās kameru no kritieniem un triecieniem, smiltīm, grants un iegremdēšanas ūdenī, dziļumā līdz 5 m4.

Action Cam Mini HDR-AZ1VR komplektā ietilpst jaunā RM-LVR2V Live-View tālvadības pults5. Šī ērtā, pie plaukstas locītavas stiprināmā vadības pults ar ekrānu ļauj ne tikai aplūkot uzņemto, bet arī pilnībā pārvaldīt un pielāgot iestatījumus, atskaņošanu un dzēst ierakstus, kamēr pati kamera atrodas piestiprināta uz galvas vai pie stūres roktura. Pults spēj arī kontrolēt līdz piecām kamerām, ja vēlaties uzņemt izteiksmīgu video no vairākiem skatu punktiem. Tagad šī pults fiksē arī GPS datus, kas tiek nosūtīti uz kameru, kamēr atrodaties kustībā, un, pateicoties GPS funkcijas pārvietošanai uz pulti, Sony ir izdevies panākt AZ1 vēlamo izmēru.

Kad esat atgriezies mājās, jaunā programmatūra Action Cam Movie Creator ļauj ar intuitīvām darbībām izveidot lieliskus video. Ir pieejams plašs rediģēšanas funkciju klāsts, piemēram, ātruma un attāluma informācijas pievienošana, kas piešķir jūsu video dziļumu. Tas ir lielisks veids, kā izsekot katram velotrases vai pusmaratona pagriezienam, un iespēja uzņemt 120 kadrus sekundē ļauj radīt tīkamu un nesaraustītu palēninātu video.

No aizmugures izgaismotais Exmor RTM CMOS sensors ir apvienots ar augstākās kvalitātes ZEISS objektīvu un jaudīgo Sony BIONZ XTM procesoru, lai radītu izcili spilgtus, detalizētus fotoattēlus — pat ja fotografējat puskrēslā garas dienas noslēgumā. Uzlabotā SteadyShot6 funkcija nodrošina stabilus un skaistus attēlus, neskatoties uz to, vai ejat ar kājām vai braucat ar motociklu.

HDR-AZ1VR var uzreiz straumēt jūsu piedzīvojumus pasaulei, izmantojot tādas tiešraides straumēšanas vietnes kā USTREAM7. Pirms straumēšanas varat nosūtīt ziņu sociālajos tīklos, lai brīdinātu draugus, ka tiešraide tūlīt sāksies, kā arī redzēt skatītāju skaitu un ierakstīt video atmiņas kartē.

Plašais aksesuāru klāsts sniedz vēl vairāk iespēju, kā izmantot Action Cam Mini, atrodoties kustībā. VCT-BPM1 mugursomas stiprinājums ļauj kameru droši piestiprināt pie mugursomas lences8. BLT-CHM1 ir piespraužams galvas montējums, kas cieši nostiprina kameru pie cepures, lai uzņemtu lieliskus video no attiecīgā redzes punkta. Pateicoties SPK-AZ1 ūdensdrošajam futrālim, jums nebūs jāuztraucas par ūdens šļakstiem, savukārt NP-BY1 uzlādējamā akumulatora komplekts nodrošinās to, ka nepaliksiet ar tukšu akumulatoru. ACC-TRDCY aksesuāru komplektā ietilpst akumulators un USB lādētājs, kā arī četri īpaši veidoti Action Cam Mini komplekti ar visu nepieciešamo jūsu dzīvesveidam – vienalga, vai esat motociklists, snovbordists vai vienkārši asu izjūtu cienītājs.

Lielbritānijā, Vācijā un Francijā tiks atklāta vietne http://www.sony.net/actioncam, kurā būs atrodami visi Action Cam jaunumi, kā arī elpu aizraujoši video, kas uzņemti ar Action Cam.

Pārdošanā Latvijā šī kamera būs pieejama no 2014. gada oktobra.

Image sensor

1/2.3-type back-illuminated Exmor R CMOS sensor with 11.9 megapixels (effective, approx.)

Image processor

BIONZ X

Video formats

XAVC S: 

1920x1080 60p/50p50Mbps

1920x1080 30p/25p50Mbps

1920x1080 24p50Mbps

MP4: 

PS: 1920x1080 60p/50p (28Mbps),

HQ: 1920x1080 30p/25p (16Mbps),

STD: 1280x720 30p/25p (6Mbps)

SSLOW: 1280x720 120p/100p (6Mbps)

VGA:    640x480 30p/25p (3Mbps)

HS120(HS100): 1280x720 120p/100p (28Mbps)

Lens type

ZEISS Tessar® F2.8

Angle of view

SteadyShot OFF: approx. 170°

SteadyShot ON: approx. 120°

Image stabilisation

SteadyShot

Audio

Stereo microphone

GPS

Yes[i]

Terminals

Multi/Micro USB Terminal (Supports Micro USB compatible devices)

Wi-Fi/NFC

Yes (One-touch remote)

Dimensions

WxHxD 24.2 x 36.0 x 74.0 mm (approx.)

Media card compatibility

MP4: Micro SD/SDHC/SDXC Memory Card (Class 4 or higher), Memory Stick Micro™ (Mark 2)

XAVC S: Micro SDXC Memory Card (Class 10)

Weight

Approx. 63g (with supplied battery)



RM-LVR2 tehniskā specifikācija:

Weight

Approx. 98g (with belt)

Dimensions

WxHxD 72.3mm x50.2mm x20.8mm (approx.)

Terminals

Multi/Micro USB Terminal (Supports Micro USB compatible devices)

 
1Aptuveni 63 grami kopā ar akumulatoru un multivides funkcijām. 2/3 no HDR-AS100V sporta kameras izmēra.

2 Lejupielādējiet no http://www.sony.net/actioncam/support/

3 Aptuvenais svars kopā ar akumulatoru un multivides funkcijām.

4 Iespēja 30 minūtes atrasties dziļumā līdz 5 m ļauj lietotājam uzņemt aktivitātes ūdenī, piemēram, sērfošanu un braukšanu ar kajaku. Fokusa darbība nav piemērota zemūdens aktivitātēm, piemēram, niršanai.

5 RM-LVR2V netiek pārdota atsevišķi.

6 Tāda paša līmeņa kā HDR-AS100V.

7 Video izšķirtspēja ir 1280×720 vai 640×480. Nepieciešama reģistrēšanās video straumēšanas vietnē un viedtālrunis ar Wi-Fi savienojumu vai arī Wi-Fi tīkls.

8 Iebūvēts RM-LVR2V tālvadības pultī, nevis HDR-AZ1 korpusā.