CN20x50-039 FSLŠodien Canon paplašina savas kino servomehānisma objektīvu rindas ar jauno CN20x50 - augstas veiktspējas untratelefotoobjektīvu sporta un dabas fotografēšanai. Jaunais CN20x50 ir pirmais šāda veida objektīvs, kurā apvienots 1.5x paplašinātājs un labākais 20x palielinājums savā klasē. Objektīva oriģinālais fokusa diapazons ir 50-1000 mm, bet to iespējams palielināt pat līdz 75-1500 mm.

CN20x50 ir objektīvs kvalitātei, daudzpusībai un plašai portatīvai pielietojamībai, izmantojot 35 mm kameras ar HD, UHD vai 4K. Ar pilnībā noņemamu un atjaunotu piedziņas pastiprinātāju, kas ļaus izveicīgi uzņemt labākos mirkļus, jaunais kino servomehānisma objektīvs palīdzēs apmierināt augošās prasības pēc īpaši augstas izšķirtspējas (Ultra High Definition - UHD), fotografējot sportu un dabu.

Universāls un uzticams

Lai mūsdienās uzņemtu veiksmīgu materiālu sarežģītos un neparedzamos apstākļos, kvalitātes prasības objektīviem ir ļoti augstas. Filmējot savvaļā, operatori parasti strādā nelabvēlīgos un neprognozējamos apstākļos, kas bieži vien nozīmē filmēšanu no ļoti liela attāluma. Savukārt, veidojot sporta pārraides, parasti nepieciešama ļoti augsta izšķirtspēja stadiona tuvplāniem. Abos gadījumos operatoriem jāspēj ātri mainīt pozīciju un piemēroties filmēšanas procesam, tāpēc vajadzīgs atbilstošs aprīkojums, kas ļauj reaģēt uz izmaiņām notikuma vietā.

CN20x50 sver vien 6,6 kg un ir gana viegls un ērti pārvietojams, piedāvājot savai klasei netipiski lielu fokusēšanas attālumu un tālummaiņas iespējas. Tas ļauj operatoru komandām filmēt videomateriālus no liela attāluma, saglabājot augstāko kvalitāti visā tālummaiņas diapazonā. Objektīva iespaidīgais tālummaiņas diapazons ievērojami samazina aparatūras apjomu, kas operatoriem nepieciešams, lai rastu labākos risinājumus, filmējot dažādos apstākļos.

CN20x50 ir lietotājiem draudzīgs un izturīgs. Tam ir uzlabota konstrukcija, lai nodrošinātu izcilu izturību un uzticamību pat skarbos darba apstākļos, aizsargātu pret laikapstākļiem un triecieniem, un to lai to varētu ērti izmantot jebkuros apstākļos.

Daudzveidīgs pielietojums

Jaunais CN20x50 ir ne tikai saderīgs ar plašu kameru klāstu, bet tas arī atbalsta saikni starp objektīvu un kameru. CN20x50 būs pieejams gan ar EF, gan PL savienojumu. Abos modeļos iebūvēts 12 tapu seriālais savienojums integrācijai ar standarta apraides aprīkojumu.

Fokusēšanas gredzena rotācija ir 180 grādu, tādējādi panākot līdzsvaru starp 4K attēliem nepieciešamo precizitāti un apraidei vajadzīgo ātrumu. Situācijās, kad katra sekunde ir no svara un operatoram ir dota tikai viena iespēja iemūžināt kadru, ātras darbības tālummaiņa, diafragma un vienkārša fokusēšana nozīmē ērtu un precīzu iespēju iemūžināt pat ātri mainīgus skatus.

Objektīva konstrukcija atbalsta virkni kino un apraides piederumu, tai skaitā operatīvu tālummaiņas un fokusa kontroli, atspīduma novēršanas ierīces un 0.8 un 0.5 tipa pārnesumu moduļa piederumus, lai nodrošinātu patiesi universālus risinājumus.

CN20x50 galvenās priekšrocības:

• Ultratelefoto objektīvs ar lielāko fokusēšanas attālumu savā klasē

• Iemūžiniet katru sporta un dabas kadru lieliskā kvalitātē

• Tveriet elpu aizraujošus kadrus izcilā 4K kvalitātē

• Izbaudiet plašas filmēšanas un izteiksmes iespējas

• Pārvietojams un izturīgs objektīvs intuitīvam darbam

CN20x50-039 TOP