Canon EF 600 mm F/4L IS II USMCanon uzsācis divu supertelefoto objektīvu - EF 500 mm F/4L IS II USM un EF 600 mm F/4L IS II USM - izstrādi. Tie paredzēti vadošajam EOS digitālo SLR kameru klāstam. Jaunie objektīvi Eiropā pirmoreiz būs apskatāmi gadatirgū Photokina 2010, Ķelnē, Vācijā.
Jaunie objektīvi ietilpst populārajā L profesionālo objektīvu sērijā un nodrošinās jaunu, augstāku attēlu kvalitātes līmeni. Abos objektīvos ir iestrādāti visaugstākās kvalitātes komponenti, tiem ir izcila IS tehnoloģija un ir izmantoti tādi optiskie materiāli kā fluors, lai rediģētu aberāciju un augstas izšķirtspējas attēli būtu detalizēti un skaidri.

EF 500 mm F/4L IS II USM un EF 600 mm F/4L IS II USM ir atzīto EF 500 mm F/4L IS USM un EF 600 mm F/4L IS USM pēcteči un ir izstrādāti fotogrāfiem, kuriem nepieciešams lielisks sniegums, ātra diafragma un garāks fokusa attālums. Jaunā dizaina vieglie korpusi piedāvā ne tikai ērtāku pārnēsājamību, bet arī aizsardzību pret putekļiem un ūdeni - objektīvi ir izcili piemēroti fotografēšanai pat vissarežģītākajos apstākļos.

Abi objektīvi ir izstrādāti atbilstoši Canon elitārās L sērijas augstajiem standartiem, apvienojot izcilas kvalitātes optiku, ērti pieejamus vadības elementus un raksturīgo dizainu. Modeļi tiks piedāvāti Canon EF objektīvu un to piederumu klāsta izstrādes ietvaros, nodrošinot vēl labāku sniegumu un funkcijas, ko novērtēs gan iesācēji, gan profesionāli fotogrāfi.

Canon EF 500 mm F/4L IS II USM