Speedlite 600EX II RT EOS 1D X Mark II FSLNemitīgi uzlabojot un paplašinot savu foto un video tehnikas klāstu, maija mēnesī Canon ir izlaidis jaunus aksesuārus EOS sērijai – jaudīgu zibspuldzi Speedlite 600EX II-RT, kas ir ideāli piemērota uzņemšanai ar lielu kadru ātrumu, piemēram, sporta pasākumos, un pirmo ārējo EOS sistēmas stereo-virziena mikrofonu DM-E1. Aksesuāri radīti, lai atvieglotu fotogrāfiem un operatoriem darba apstākļus un palielinātu viņu radošuma izpausmes iespējas.
Zibspuldze Speedlite 600EX II-RT

Speedlite 600EX II RT
Speedlite 600EX II-RT nodrošina nemainīgi kvalitatīvus uzņēmumus, kas padara to par izcilu sabiedroto flagmanim EOS-1D X Mark II. Zibspuldze salīdzinājumā ar iepriekšējiem modeļiem nodrošina par 50% vairāk nepārtrauktu zibšņu. Jaunā un uzlabotā siltuma mērīšanas tehnoloģija ļauj izvairīties no pārkaršanas un paildzina aksesuāra kalpošanas termiņu. 60m (ISO 100) sniedzamības skaitlis ļauj iemūžināt objektus dažādos attālumos, kā arī izgaismo visas dataļas arī platajos kadros. Pateicoties plašam objektīva pārklājumam no 20 mm līdz 200 mm vai līdz 14 mm, izmantojot iebūvēto adapteri, fotogrāfi var viegli kontrolēt objekta gaismojumu.

Radošai izgaismošanai zibspuldzei ir bezvadu palīgierīces funkcija, kas ļauj maksimāli izmantot ārpuskameras apgaismojumu. Canon izveidotā radio vadāmības funkcija nodrošina vēl lielāku radošo brīvību, ļaujot fotogrāfiem uzņemt ainas no līdz pat 30 m attāluma, atveidojot vairāku virzienu apgaismojumu. Jaunais, zibspuldzē iebūvētais SBA-E3 noliecamais adapteris atstaro gaismu no sienām un griestiem, nodrošinot portretu speciālistiem maigāku, dabiskāku rezultātu, kamēr rotējošā noliecamā zibspuldze novērš nevēlamas ēnas.
Stereo-virziena mikrofons DM-E1
Directional Stereo Microphone DM E1 EOS 80D FSL
DM-E1 ir kompakts stereo-virziena mikrofons, kas nodrošina izcilas kvalitātes skaņas ierakstīšanu, filmējot video sižetus. DM-E1 ar klasisku peilēšanas mikrofona dizainu un trīs virzienu skaņas uztveršanas režīmiem nodrošina iespēju pielāgot mikrofonu dažādiem filmēšanas mērķiem un apstākļiem:
• monofoniskais peilēšanas režīms priekš skaņu uztveršanas no avota, kas atrodas tieši kameras priekšā;
• pārslēgšanās uz 90 un 120 grādu režīmiem piedāvā stereo skaņu avotiem, kas atrodas plašākā zonā, piemēram, orķestrim koncertzālē vai korim;

Iebūvētie triecienu stiprinājumi efektīvi samazina kameras darbību un objektīva tālummaiņas radīto troksni, kamēr vējsargs palīdz izvairīties no vēja skaņām. Ar uztveramo skaņu frekvences diapazonu no 50 Hz līdz 16 kHz mikrofons var uztvert plašu toņu amplitūdu, savukārt 66 dB S/N koeficients un 42 dB jutība nodrošina lietotājam jutīgu mikrofonu ar minimāliem skaņas izkropļojumiem. DM-E1 ir viens no sava veida mazākajiem un vieglākajiem mikrofoniem, padarot to lieliski piemērotu uzņemšanai kustībā.
Directional Stereo Microphone DM E1 RIGHT SIDE