SEL85F18 SEL100F28GM LargeTiek izziņots arī jauns pilnkadra 85mm F1.8 vidējais telefoto objektīvs ar fiksētu fokusa attālumu (prime) un kompakta radiovadāma zibspuldze
Sony iepazīstina ar diviem jauniem objektīviem, kas paredzēti populārās E bajonetes līnijas kamerām ar maināmiem objektīviem.
Sony jauno objektīvu vidū ir FE 100mm F2.8 STF GM OSS vidējais telefoto objektīvs ar fiksētu fokusa attālumu (prime) no flagmaņu sērijas G Master (modelis SEL100F28GM), kas ir radīts, lai ar unikālo STF™ (Smooth Trans Focus) funkciju uzņemtu elpu aizraujošus attēlus ar bokē efektu. Tāpat radīts jauns kompakts un viegls FE 85mm F1.8 vidējais telefoto objektīvs ar fiksētu fokusa attālumu (prime) (modelis SEL85F18), kas ir gaidīts papildinājums ikviena fotogrāfijas entuziasta arsenālā, kurš vēlas uzņemt apbrīnojamus portretus.
Sony laiž klajā arī jaunu jaudīgu kompaktu zibspuldzi (modelis HVL-F45RM) ar radiovadāmu funkciju, kas ir ideāli piemērota profesionāla fotogrāfa darbā, uzņemot attēlus ar Sony α7 pilnkadra fotokamerām.


FE 100mm F2.8i STF GM OSS telefoto objektīvs ar fiksētu fokusa attālumu (prime)

SEL100F28GM A
Jaunais vidējais telefoto pilnkadra objektīvs ar fiksētu fokusa attālumu – 100mm STF – ir speciāli radīts, lai uzņemtu patiesi unikālas, apbrīnojamas un skaistas bildes ar bokē efektu, vienlaikus saglabājot izcilu izšķirtspēju, ko pierāda visi flagmaņu līnijas G Master objektīvi, līdz ar to jaunais papildinājums būs jaudīgs instruments visiem portretu, modes, dabas un kāzu fotogrāfiem.

Šie iespaidīgie defokusa efekti ir iespējami, pateicoties objektīva optikas uzbūvei ar 11 diafragmas lāpstiņām un unikālu optisko apodizācijas elementu. Līdzīgi neitrālam blīvuma filtram, kas uz malām pastiprina blīvumu, apodizācijas elements rada skaistas pārejas no fokusētās uz nefokusēto attēla daļu, veidojot maigu, vienmērīgu bokē efektu, kas piešķir attēlam dziļumu un dimensijas. Līdz ar to fotoattēlā galvenais objekts skaisti izceļas uz defokusēta plāna vai ar defokusētu priekšplānu, un attēls ir tīkams acij. Objektīva uzbūve arī nodrošina līdz minimumam samazinātu vinjetes efektu, līdz ar to tiek saglabāta optimāla attēla kvalitāte.
Turklāt jaunais 100mm objektīvs atbalsta gan kontrasta AF, gan fokālās plaknes fāzes noteikšanas AF , ir aprīkots ar ārkārtīgi precīzu un klusu SSM (Super Sonic Motor) motora sistēmu, kas nodrošina izcili ātru un precīzu autofokusēšanu. Modelis SEL100F28GM piedāvā arī līdz pat 0,25x pietuvināšanas iespēju ar iebūvētu makro režīma slēdža gredzenu, iebūvētu optisko attēla stabilizāciju Optical SteadyShot™, iestatāma fiksēta fokusa pogu, AF/MF slēdzi, diafragmas gredzenu, un tas ir izturīgs pret putekļiem un mitrumu.


FE 85mm F1.8 Telephoto Prime objektīvs
SEL85F18 A Large

Jaunais SEL85F18 vidējais telefoto pilnkadra objektīvs ar fiksētu fokusa attālumu, piedāvā daudzpusīgu pielietojumu, vieglu un kompaktu risinājumu, kas derēs plašam Sony kameru īpašnieku lokam, sākot no profesionāliem fotogrāfiem līdz jauniem entuziastiem, kuri tikai sāk darboties ar APS-C vai pilnkadra kamerām. Ar plašo F1.8 atvērumu un 85mm fokālo garumu šis objektīvs var palīdzēt uzņemt iespaidīgus portretus ar ārkārtīgi augsta līmeņa asumu, bet maigu, defokusētu fonu.
Jaunajam objektīvam ir deviņu diafragmas lāpstiņu apļveida atvēruma mehānisms, kas nodrošina vienmērīgu, dabisku bokē efektu, kā arī dubulta lineāra motora sistēma, kas nodrošina ātru, precīzu un klusu fokusēšanu. Objektīvam ir arī iestatāma fiksēta attāluma poga, kas ir saistīta ar citām funkcijām uz kameras korpusa, tādām kā iecienītā acu autofokusa funkcija. Objektīvs ir aprīkots arī ar parocīgu fokusēšanas gredzenu un AF/MF slēdzi, turklāt objektīvs ir izturīgs pret putekļiem un mitrumu.iii


Jauna kompakta radiovadāma zibspuldze

a7Rii right stand Mid
Sony jaunā zibspuldze HVL-F45RM piedāvā radiovadāma gaismojuma iespējas, kas būs kompakts risinājums profesionāļiem, kopā ar šobrīd pieejamo tālvadības pulti FA-WRC1M un resīveri FA-WRR1.

Jaunās zibspuldzes, kas radīta kā papildinājums Sony kompakto E-bajonetes kameru līnijai, tostarp arī pilnkadra α7 modeļiem, maksimālā gaismojuma jauda ir GN45 . Šis būs pietiekams gaismojums, pat fotografējot ar atstarojošu gaismu vai ātrās sinhronizācijas zibspuldzi (HSS). Radiovadīšanas iespējas ļauj HVL-F45RM izmantot kā raidītāju vai signāla uztvērēju līdz pat 30 m attālumā , kas to padara ideāli piemērotu radošiem gaismojuma risinājumiem ar vairākām zibspuldzēm. Turklāt atšķirībā no optiskajām zibspuldžu sistēmām, radiovadāmām zibspuldzēm nav vajadzīga tieša redzamības līnija starp elementiem, tāpat arī līdz minimumam ir samazināta jebkāda spilgtas saulesgaismas ietekme uz signāla pārraidi un pārvaldību.
Zibspuldzei HVL-F45RM ir iespaidīgs baterijas darbības laiks – līdz pat 210 reizēm. To var grozīt pa 150o vertikāli, pa 360o horizontāli un pa 8o lejup, kas nodrošina daudzpusīgu pielietojumu. Stabilitāti pastiprina jauns dzidrs un efektīvs LCD displejs, LED gaisma, putekļu un mitruma izturīga uzbūve3 un uzlabota izvēlnes sistēma, kas līdzinās Sony jaunāko kameru sistēmām.
Vairāk informācijas meklējiet Sony Camera kanālā www.youtube.com/c/ImagingbySony/ un Sony fotogalerijā www.sony.net/Product/di_photo_gallery/

HVLF45RM

I T-number (T) =5.6
II Ar saderīgiem α kameras korpusiem. Vairāk informācijas meklējiet Sony mājaslapās.
III Negarantē 100% drošību pret putekļiem un mitrumu.
IV Guide Number (GN) 45 (105mm, metros pie ISO 100)
V Sony iekšējais mērījums