nikon dslr d5600Nikon paplašina ar SnapBridge saderīgo kameru klāstu, piedāvājot kameru D5600 — iedvesmojošu DX formāta digitālo vienobjektīva spoguļkameru, kas domāta ikvienam, kurš vēlas izpētīt radošo fotografēšanas pasauli. Tveriet saules radīto ēnu spēli vai uzņemiet video no aizraujošiem skatpunktiem — jaunā kamera Nikon D5600 ļauj pārliecinoši īstenot jaunās idejas.
Attēla kvalitāte ir ārkārtīgi svarīga, un kameras D5600 lielais 24,2 megapikseļu DX formāta attēla sensors precīzi tver smalkas detaļas un nodrošina izcili skaidru fotogrāfiju un video atveidi. Pateicoties ISO diapazonam 100–25600 un paplašinātai ISO jutībai līdz 6400 nakts ainavas režīmā, vāja apgaismojuma ainas un slikts apgaismojums nesagādās grūtības. Ar Nikon lietotni SnapBridge lietotāji var automātiski sinhronizēt fotogrāfijas viedierīcē uzņemšanas laikā un pēc tam nekavējoties kopīgot iegūtos attēlus. Ar kameru D5600 un SnapBridge jūs varat arī uzņemt fotogrāfijas attālināti, izmantojot pievienoto viedierīci un kameras iebūvēto Wi-Fi® funkciju¹. Fotografējot skatu meklētāja režīmā, uzlabotā Fn skārienapgabala funkcija nodrošina intuitīvi vadāmu alternatīvu grozāmā komandu pārslēga vai kursortaustiņa lietošanai: tagad fotogrāfi var vadīt automātisko jutību, atlasīt fokusa punktu vai regulēt citus svarīgus iestatījumus lielajā skārienekrānā. Turklāt kadru pārslēgšanas josla, kas pārņemta no Nikon profesionālajām kamerām D5 un D500, ļauj ātri ritināt attēlus atskaņošanas režīmā. Video filmētājiem jaunā funkcija Intervāla video (pārņemta no Nikon profesionālajām digitālajām vienobjektīva spoguļkamerām) ļauj lēnas ainas viegli pārveidot dramatiskās, liela ātruma attēlu secībās.
Nikon Europe produktu nodaļas vadītājs Jordi Brinkmans (Jordi Brinkman) komentē: "Jaunā kamera D5600 ir ideāli piemērota tiem, kuri uzņemšanai izmanto viedtālruni un kuri vēlas ne tikai paplašināt savas fotografēšanas prasmes, bet arī dalīties savos radošajos centienos ar citiem. Ātri reaģējošais maināma leņķa skārienekrāns un optiskais skatu meklētājs ļauj iemūžināt apkārtējo pasauli tādu, kādu to redzat jūs. Pateicoties Nikon jaudīgajai attēlu tehnoloģijai, katra fotogrāfija būs kopīgošanas vērta, un SnapBridge ļaus to paveikt pavisam viegli."
Galveno funkciju kopsavilkums
- Nikon digitālās vienobjektīva spoguļkameras attēlu kvalitāte: lielais 24,2 megapikseļu DX formāta sensors, plašais ISO diapazons 100–25600 un attēlu apstrādes programma EXPEED 4 ļauj radīt satriecošus attēlus un nodrošina īpaši augstu detalizācijas pakāpi — pat vājā apgaismojumā.
- SnapBridge: izmanto tehnoloģiju Bluetooth® low energy (zema enerģijas patēriņa tehnoloģija)², kas uztur pastāvīgu mazas jaudas savienojumu starp kameru D5600 un viedtālruni vai planšetdatoru. Sinhronizējiet un kopīgojiet digitālās vienobjektīva spoguļkameras kvalitātes attēlus no jebkuras vietas, izmantojot Bluetooth savienojumu. Viegli pārsūtiet video vai izmantojiet viedierīci, lai uzņemtu fotogrāfijas attālināti, izmantojot kameras iebūvēto Wi-Fi funkciju.
- Maināma leņķa skārienekrāns: liels 8,1 cm (3,2 collu) šķidro kristālu ekrāns ar platu skatīšanas leņķi un augstu 1037 tūkstošu punktu izšķirtspēju.
- Optiskais skatu meklētājs: aptuveni 95 % liels kadra aptvērums ar aptuveni 0,82x palielinājumu
- AF precizitāte: nepalaidiet neko garām, pateicoties īpaši asajai 39 punktu autofokusa (AF) sistēmai ar deviņiem krustveida sensoriem centrā un nepārtrauktai uzņemšanai ar ātrumu 5 kadri/s.
- Kopīgošanas vērti video: ierakstiet vienmērīgus, smalki detalizētus pilnas augstas izšķirtspējas videoklipus ar kadru uzņemšanas ātrumu līdz 50p/60p.
- Gatavs ceļojumiem: korpuss sver tikai 415 g (aptuveni)³ un ir aprīkots ar rokturi, kas nodrošina dziļu, stabilu un īpaši ērtu satvērienu.
- Paplašināma sistēma: saderība ar plašu NIKKOR objektīvu un Nikon Speedlights zibspuldžu klāstu, kā arī Nikon stereomikrofonu ME-1 un bezvadu mikrofonu ME-W1.
- Komplekti: kamerai D5600 ir pieejamas vairākas komplektu opcijas.. Īpaši universāls divu tālummaiņas VR objektīvu komplekts ir lieliski piemērots gan unikālu ceļojumu fotogrāfiju, gan tālumā notiekošu darbību uzņemšanai. Komplektā iekļauta kamera D5600, platleņķa tālummaiņas objektīvs AF-P DX NIKKOR 18-55mm VR un telefoto tālummaiņas objektīvs AF-P DX NIKKOR 70-300mm VR. AF-P NIKKOR objektīvi ir nevainojama izvēle video filmētājiem, jo šo objektīvu fokusēšana notiek ātri un klusi, tādējādi ļaujot uzņemt vienmērīgu videoierakstu praktiski bez trokšņa.
¹ Wi-Fi® ir Wi-Fi Alliance reģistrēta preču zīme.
² Bluetooth®vārdiska preču zīme un logotipi ir reģistrētas preču zīmes, kuru īpašnieks ir uzņēmums Bluetooth SIG, Inc., un uzņēmums Nikon un tā filiāles lieto šādas preču zīmes saskaņā ar licenci.
³ Bez akumulatora/SD kartes