Plašpatēriņa elektronikas izstādē IFA 2019 Berlīnē, kas sāksies piektdien, 6. septembrī, Sony demonstrēs savu jaunāko produktu klāstu un tehnoloģijas. Sony preses konferencē, kas notika šodien, 5. septembrī, pirms IFA oficiālās atklāšanas uz skatuves kāpa Sony Corporation vecākais viceprezidents un elektronisko izstrādājumu un risinājumu biznesa vadītājs Šigeki Ishizuka (Shigeki Ishizuka). Viņš uzsvēra, ka Sony mērķis ir “piepildīt pasauli ar emocijām, izmantojot radošumu un tehnoloģijas”, un ka uzņēmums turpinās radīt modernu aprīkojumu, lai satura autoriem un lietotājiem sniegtu jaunu pievienoto vērtību. Pēc tam viņš iepazīstināja ar Xperia 5 un citiem produktiem, kas izveidoti, izmantojot Sony unikālās tehnoloģijas, un paziņoja, ka Sony turpinās nodrošināt personalizētus izklaides risinājumus, kas ir individuāli pielāgoti katram lietotājam, apvienojot Sony labākos produktus un tehnoloģijas.
Pirmoreiz publiskai apskatei Eiropā būs pieejami jaunākie papildinājumi bezvadu kameru Sony Alpha APS-C klāstā. Jaunais flagmanis Alpha 6600 piedāvā mākslīgajā intelektā (AI) balstītu reāllaika acu AF, iebūvētu optisko attēla stabilizāciju un vadošo akumulatora darbības laiku – aptuveni 720 fotoattēlu uzņemšanai, un tas viss vieglā un kompaktā ietvarā. Izstādē būs apskatāms arī jaunais Alpha 6100 modelis un Sony jaunākie APS-C zoom G objektīvi™, ieskaitot E 16-55mm F2.8 G standarta tālummaiņas objektīvu un E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS supertelefoto tālummaiņas objektīvu.
Vēl izstādē no digitālās attēlveidošanas produktiem būs apskatāma Sony jaunākā pilnkadra fotokamera Alpha 7R IV ar 61,0 MP back illuminated sensoru. Tas nodrošina izcilu attēla kvalitāti ar augstu izšķirtspēju un plašu dinamisko diapazonu. Apmeklētāji varēs izmēģināt arī Sony G Master ™ sērijas objektīvus un kompaktkameru RX100 VII ar fiksēto objektīvu (premium), kas darbojas ar tādu pašu ātrumu un ir ar tādu pašu AF veiktspēju kā Alpha 9 pilnkadra bezspoguļa kamera.