Labas ziņas Sony ierīču un tehnoloģiju mīļotājiem – respektablā “Tehnisko attēlu preses asociācija” (Technical Image Press Association) atzinīgi novērtējusi Sony inovācijas un veiktspēju digitālās attēlveidošanas nozarē, piešķirot piecas godalgas.
Labākā pilnkadra profesionālā kamera: Alpha 1
Aprīkota ar pilnkadra daudzslāņu CMOS Exmor RS™ sensoru, 50,1 efektīvā megapikseļa izšķirtspēju un iebūvēto atmiņu Alpha1 kamera ir pirmā α sērijas kamera, kas veic nepārtrauktu ierakstīšanu ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē, piedāvājot precīzu fāzes noteikšanas automātisko fokusēšanos un augstākās kvalitātes 8K formāta filmas ar pilnkadra 8,6K pārdiskretizāciju (oversampling).
Labākā foto/video kamera: α7S III
Par spīti kompaktajam izmēram kamera α7S III piedāvā iespaidīgas radošuma izpausmes iespējas. Kamera spēj veikt 4K formāta iekšējo ieraksti ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 krāsu iztveršanu, izmantojot Long GOP vai All Intra saspiešanu. Tas paplašina krāsu gradācijas iespējas, ļaujot video ierakstē sasniegt maksimālu reālismu HDR režīmā, saglabājot dabīgo gradāciju un īstu brīvību montāžas procesā.
Labākais PRIME STANDARD objektīvs: FE 50 mm F1.2 GM
Izcila G Master izšķirtspēja un bokē efekts, kā arī autofokusēšanās veiktspēja ļoti kompaktā un vieglā korpusā.
Labākā vlogošanas kamera: Vlog Camera ZV-1
ZV-1 tika izstrādāts, domājot par satura veidotājiem un žurnālistiem. Šī kompaktā, vieglā (aptuveni 294 g / 105,5 mm x 60 mm x 43,5 mm) kamera ir pirmā Sony kompaktā kamera ar sānos atveramu mainīga leņķa LCD ekrānu, kas nozīmē vienkāršotu uzstādīšanu, izmantojot MI Shoe papildu ārējam mikrofonam bez papildu montāžas stiprinājuma nepieciešamības.
Labākais foto viedtālrunis: Xperia 1 III
Xperia 1 III ir izstrādāts kopā ar Alpha sērijas kameru inženieriem, nodrošinot nozarē vadošo autofokusa tehnoloģiju. Modelis ietver ātru, precīzu nepārtrauktu AF visiem objektīviem un reāllaika acu AF.