FotoAkadēmija pirmo reizi uzsāks Irīnas Ņikiforovas intensīvo kursu "Modeles sagatavošana fotosesijai: Foto meikaps un tēla veidošana".

Slavenie fotogrāfi atklāj: skaista portrets noslēpums ir skaists modelis. Bet ko darīt, ja Jūsu modeļiem (īpaši ja viņi nav profesionāļi) nav sakārtoti mati, ir problēmas ar ādu un neizteiksmīga seja? Vai sanāks labas bildes, ja modelei ir nepiemērots apģērbs, uzkrītoši aksesuāri un spīdums uz lūpām? Ne visu var labot ar Photoshop palīdzību! Laika un naudas trūkuma apstākļos ne vienmēr var arī savākt speciālistu komandu – uzaicinot vizāžistu, stilistu un frizieri. Lai Jūsu darbs ir vieglāks un patīkamāks, bet modeļi – apmierināti un priecīgi, iemācieties patstāvīgi profesionāli sagatavot modeli fotosesijai! Mainīsies arī Jūsu skats uz modeļiem – Jūs iemācīsieties pamanīt raksturīgas īpatnības un zināsiet, kā ar tām strādāt!

Šī intensīvā kursa ietvaros mēs mācīsimies noteikt cilvēku sejas un siluetu tipus, uzklāt grimu, maskējot un koriģējot defektus, veidot individuālu tēlu. Mēs daudz uzzināsim paši par sevi, iemācīsimies sagatavot modeļus fotosesijai, kā arī fotografēsim to, kas ir sanācis!

Kursa ievadlekcija (2 stundas) notiks FotoAkadēmijā 21. maijā plkst. 18:00.

Visiem, kas piesakās kursam, pirmā nodarbība, iepriekš reģistrējoties FotoAkadēmijā – bezmaksas! Pārējiem – 2 ls!

Kurss ir sadalīts divos līmeņos, katrā 5 nodarbības. Kursa ietvaros paredzētas gan teorētiskās, gan praktiskās nodarbības. Nodarbības notiks pirmdienās un trešdienās FotoAkadēmijā, Dzirnavu ielā 20, sākot no 21.05.2012., 18:00 – 21:00. Dalības maksa par visu kursu – 295 Ls. Pēc kursa beigšanas dalībnieki saņem sertifikātus.