LG M2352LG Electronics (LG) iepazīstina tehnoloģiju entuziastus Baltijas valstīs ar jaunu premium klases monitoru-televizoru sēriju – LG M52, kur vienā ierīcē apvienotas gan televizora, gan monitora funkcijas. Lietotāji vienā ekrānā var baudīt visdažādāko multivides izklaidi – kā virszemes HD apraidi, tā arī jebkāda veida saturu, kas Full HD izšķirtspējā saglabāts datorā. Televizoros izmantots IPS panelis, kas lepojas ar dabīgu krāsu attēlojumu un īpaši plašu skatīšanās leņķi.

„Integrējot multivides izklaidi un internetu, LG atrodas progresīvo TV tehnoloģiju vadošajās pozīcijās. Mēs attīstām unikālus monitorus-televizorus, kas veidoti tā, lai apmierinātu patērētāju vajadzības un vēlmes pēc vēl inteliģentākām un personalizētākām tradicionālās televizora skatīšanās alternatīvām,” sacīja J.J.Lī (J.J. Lee), LG Home Entertainment Company atbildīgais viceprezidents un IT struktūrvienības vadītājs. „Neatkarīgi no tā, vai klienti aizraujas ar spēlēm, interneta pārlūkošanu vai vienkārši skatās televizoru, LG vēlas patērētājus nodrošināt ar augstas kvalitātes produktu visdažādākajiem izmantošanas veidiem.”

Jaunie monitori-televizori nodrošina iespēju „Attēls attēlā” (Picture-in-Picture – PIP), kas ļauj skatītājiem vienlaicīgi atvērt vairākus ekrānus un skatīties televizoru mazā lodziņā, nepārtraucot darbu ar datoru. Tie piedāvā arī telpisku skaņu (Infinite Surround Sound), kas nodrošina pilnīgi aptverošu skaņas efektu. Tāpat pieejami divi HDMI porti, kas ļauj vienā mirklī pieslēgt spēļu konsoles, televizora palīgierīces un citas iekārtas. Turklāt USB ātrā skata (Quick View) funkcija novērš ilgo datora ieslēgšanas laika problēmu un ļauj lietotājiem ātri un ērti skatīt dažāda veida saturu, piemēram, filmas, videoklipus un attēlus.

Ierasto TN (Twisted Nematic – TN) paneļu vietā jaunā monitoru-televizoru sērija aprīkota ar IPS (In Plane Switching) paneļiem, kas uzlabo krāsas noturību un samazina to izmaiņas, tādējādi attēlojot visdabīgākās krāsas. Maigā krāsu pāreja (Smooth Color Change) novērš izplūdumus, ko rada straujas kustības filmās, sporta pārraidēs vai video spēlēs, nodrošinot izcili skaidrus un dzidrus attēlus. Pateicoties iespaidīgi platajam skata leņķim (178 grādi), skatītāji var baudīt augstas kvalitātes attēlus bez krāsu pārmaiņām – kā sēdus un stāvus, tā arī guļus. Visu šo tehnoloģiju kombinācija nodrošina bagātīgu un ērtu skatīšanās baudījumu.

LG M2352 specifikācijas:

  • Ekrāna izmērs: 27 collas
  • Paneļa tips: IPS
  • Reālā izšķirtspēja: 1920 X 1080
  • Izmēru attiecība: 16:9
  • Spilgtums: 250 niti
  • Kontrasta attiecība: 5,000,000:1
  • Reakcijas laiks:  5 ms
  • Skatīšanās leņķis: 178/178
  • Īpašas iezīmes: Picture Mode, USB Quick View, SUPER Energy Saving