ME200S SH FSL CN E18 80mm T4.4 L ISCanon iepazīstina ar ME200S-SH - kompaktu, daudzpusīgu, profesionāla līmeņa videokameru ar Canon slaveno Dual Pixel CMOS Autofocus sistēmu. Kamera ir lieliski piemērota gan translācijām un kino uzņemšanas, gan arī zinātniskai izpētei un dokumentālām filmām. Ar ME200S-SH ir iespējams uzņemt profesionālus, augstas kvalitātes Full HD attēlus pat sarežģītos un nepietiekama apgaismojuma apstākļos. Jaunais modelis apvieno Cinema EOS klāsta labākās funkcijas ar ārkārtīgi populāro ME20F-SH formu, elastību un vadāmības īpašībām.
Bezgalīgas attēlveidošanas iespējas
ME200S-SH ar 8,29 megapikseļu Super 35mm CMOS sensoru atveido attēlus Cinema EOS klāstam raksturīgā izcilā kvalitātē, sasniedzot arvien iespaidīgākus rezultātus. Pateicoties Canon iztveršanas tehnoloģijai, ir iespējams notvert īpaši skaidrus un asus Full HD kadrus. Iespēja ierakstīt Full HD līdz 50p/59,94p ļauj izmantot kameru sportisko pasākumu, dabas ainu iemūžināšanai, kā arī novērošanai.
ME200S-SH atbalsta Canon Log, kas ļauj kamerai notvert līdz 12 dinamiskā diapazona iedaļām un nodrošināt to, ka detaļas nepazūd ne spilgtākajās, ne tumšākajās zonās. Canon kamera, pateicoties savām funkcijām, būtiski samazina pēcapstrādes nepieciešamību.
Kamera ir aprīkota ar Canon EF un kino slēdža stiprinājumu, kas piedāvā iespēju izmantot lielu saderīgo Canon EF, EF-S un kino servomehānisma objektīvu klāstu. Pateicoties kompaktajam izmēram, vieglumam un iespējai pārvaldīt tālummaiņu un fokusu, izmantojot Canon RC-V100 tālvadības pulti, aprīlī klajā laistais CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S kino servomehānisma objektīvs ir izcils ME200S-SH sabiedrotais.
Pilnīga kontrole
ME200S-SH ir raksturīgs Dual Pixel CMOS Autofocus (DAF) – ļoti efektīva Canon radīta AF sistēma, kas lietotājiem ļauj viegli notvert kustīgus objektus, nodrošinot vienmērīgu, ātru, jaudīgu un pastāvīgu automātisko fokusēšanu.
Izcila attēlu uzņemšana dienā un gandrīz pilnīgā tumsā
Ar ISO diapazona ekvivalentu no 320 – 204 800 ME200S-SH ir daudzpusīgs instruments darbam sarežģītos un nepietiekama apgaismojuma apstākļos - sporta arēnās vai tverot nakts dzīvniekus. Ievelkot iebūvēto infrasarkano staru filtru, iespējams vēl vairāk uzlabot kameras sniegumu tumšākajos apstākļos vai pēc saulrieta.
Kompakta un pielāgojama, ja vieta ierobežota
ME200S-SH izmantots ME20F-SH dizains, kompaktā korpusā ietverot uzlabotas attēlveidošanas funkcijas. Kameras izmērs paver jaunu uzņemšanas iespēju pasauli – to var novietot augstu sporta stadionos, transportlīdzekļos, robotu iekārtās un pat piestiprināt bezpilota lidaparātiem.
Savienojamības iespējas individuālām darba plūsmām
Ar iespējām ierakstīt plašā trešo personu ierīču klāstā. ME200S-SH spēj labi iekļauties jau pastāvošās darba plūsmās. Piemēram, HDMI un 3G/HD-SDI izejas termināļi ļauj viegli pievienoties monitoriem un ierakstīšanas ierīcēm. Tāpat pieejami vairāki tālvadības termināļi, un pilnīgai kameras tālvadībai tā ir saderīga ar Canon RC-V100.