CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS SCanon iepazīstina ar CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S – jaunu Cinema EOS objektīvu ar kino servomehānisma funkcijām. Objektīvs radīts profesionāliem un pieredzējušiem amatieru līmeņa operatoriem, kas izmanto lielformāta viena sensora kameras. Jauninājums apvieno ārkārtīgi precīzu vadāmību ar satriecošu kvalitāti un papildina Canon kino servomehānisma objektīvu līniju, pievienojoties CN7x17 un CN20x50 modeļiem.

Objektīva servomehānismu darbina EF stiprinājuma savienojumi, kuri ļauj filmēt, turot kameru rokās. Vēl lielākai daudzveidībai Canon laiž klajā arī ZSG-C10, papildaprīkojuma tālummaiņas satvēriena gredzenu, kas lieliski piemērots darbam ar kameru rokās. Lai nodrošinātu ērtāku darbu ar objektīvu sēriju, uzņēmums piedāvā arī bezmaksas programmaparatūras atjauninājumu CN7x17 kino servomehānisma objektīvam, pievienojot Dual Pixel CMOS AF Push Auto Iris un nepārtraukto AF ar Canon Cinema EOS C100 un C300 kamerām .
Izcils 4K optiskais sniegums
CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S aprīkots ar labāko no Canon optiskā dizaina, kā arī ar 4K cienīgu izšķirtspēju. 18 – 80 mm fokusa attālums atbilst 4,4x tālummaiņas attiecībai, saglabājot stabilu T4.4 visā tālummaiņas diapazonā no centra līdz malām. Pateicoties trim Canon attēla stabilizēšanas režīmiem, objektīvs nodrošina pilnīgu stabilitāti, pat turot kameru rokās. Lietotāji var ātri izmainīt fokusu, nezaudējot skata leņķi, kas lieliski noderēs, uzņemot ātras darbības, piemēram, reklāmām vai korporatīvajām filmām. CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S deviņu posmu diafragma rada iemīļoto "bokeh" efektu un nodrošina tādu pašu krāsu līdzsvaru kā pārējie Cinema EOS objektīvi.
Lielisks sabiedrotais situācijās ar vienu operatoru
1,2 kg smagais CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S šobrīd ir Canon mazākais un vieglākais kino servomehānisma objektīvs, kas ir ideāli piemērots, piemēram, ziņu reportāžu vai interviju uzņemšanai. Tā kompaktais izmērs un svars ļauj objektīvu izmantot arī uzņemšanai no bezpilota lidaparāta.
Izcils sniegums
CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S piedāvā neticamu servomehānisma sniegumu, jo tas ir iekļauts korpusā un nodrošina precīzu digitālo tālummaiņu. ZSG-C10 gredzens būs īpaši noderīgs tiem, kas izmanto uzņemšanas plecu ierīci vai, uzņemot, tur kameru rokās sarežģītās pozīcijās.