EOS C100 FRT HANDLECanon šodien paziņo par jauninājumu, kas profesionālajai EOS C100 videokamerai piešķirs Dual Pixel CMOS automātiskā fokusa funkciju (DAF). Canon izstrādātā tehnoloģija Dual Pixel CMOS AF, kas sākotnēji tika ietverta digitālās spoguļkameras EOS 70D funkciju klāstā, paplašina uzņemšanas iespējas, nodrošinot vienmērīgu, ātru, lieliska snieguma automātisko fokusēšanu videokamerās ar lielu sensoru. EOS C100 ir pasaulē pirmā videokamera ar šo tehnoloģiju.

EOS C100 izstrādes pamatā bija vēlme sniegt iespēju ikvienam operatoram uzņemt izcilu videomateriālu. DAF nodrošina lielāku precizitāti un kontroli uzņemšanas laikā. Tas ir svarīgs faktors, ņemot vērā ierobežotu lauka dziļumu, kādu rada lielais attēla sensors. Visi Canon EF objektīvi1 atbalsta nepārtraukto automātisko fokusēšanu, savukārt ar jebkuru no 104 atbalstītajiem objektīviem viena kadra AF funkcija kļūst aptuveni divreiz ātrāka.

Uzlabots sniegums

Dual Pixel CMOS AF ir uz sensoru balstīta fāžu noteikšanas automātiskā fokusa (AF) tehnoloģija, kas izstrādāta, lai atbalstītu video uzņemšanu. Oriģinālajā EOS C100 ir ietverts saderīgs CMOS sensors. Lietotāji var izmantot tehniskos uzlabojumus, lai tos ieviestu kamerā, pilnveidojot tās funkcionalitāti un palielinot pievienoto vērtību.

Lai gan Dual Pixel CMOS AF sensora tehnoloģija EOS C100 līdzinās Canon EOS 70D digitālajā spoguļkamerā iestrādātajai, tā ir pielāgota EOS C100 iespējām. Tā ir optimizēta tieši video uzņemšanai un nodrošina ātru, dabisku fokusu. Tādēļ ar šo kameru ir viegli filmēt objektus, saglabājot fokusa asumu pat kustības laikā.

Canon Europe Profesionālās attēlveidošanas nodaļas mārketinga direktors Kīrans Magī (Kieran Magee) piebilst: "Mēs vēlamies izstrādāt inovatīvus attēlveides produktus, kas nodrošina patērētājiem pievienoto vērtību. Mēs patiesi lepojamies ar Cinema EOS klāstu un nepārtraukti ieklausāmies klientos, lai produktus uzlabotu . Šis jauninājums, kas EOS C100 piešķir Dual Pixel CMOS AF sensora tehnoloģiju, kārtējo reizi apliecina šo apņemšanos."

Pieejamība

Jauninājums ir iepriekš apmaksāta iespēja un izmanto EOS C100 Super 35 mm sensoru. To varēs iegūt Canon reģionālo kompetences centru (RCC) tīklā. Plānots, ka tas būs pieejams 2014.gada 1.ceturksnī.

EOS C100 FSL w EF 24-70mm

EOS C100 SIDE RIGHT w EF 24-70mm