EOS C300 Mark II FSL 24 105 f4L LCD Monitor UpŠodien Canon iepazīstina ar EOS C300 Mark II, pilnīgi jaunu 4K videokameru, kas ļauj filmu veidotājiem un apraides producentiem īpaši detalizēti īstenot savu radošo redzējumu. Balstoties uz atzītās EOS C300 nepārspētajiem panākumiem, jaunā un vēl izturīgākā EOS C300 Mark II piedāvā uzlabotu attēlveides moduli ar duāliem DIGIC DV5 procesoriem, jauniem profesionāliem kodekiem un izcilu dinamisko diapazonu, padarot to par līdz šim jaudīgāko, pielāgojamāko un pieejamāko Cinema EOS videokameru.


Izcila 4K attēlu kvalitāte un daudzpusība
Spējot ierakstīt 10 bitu 4:2:2 failus iekšējā atmiņā ar ātrumu līdz pat 410 Mb/s 4K, vai 10/12 bitu 4:4:4 failus 2K/Full HD ar līdz 15 dinamiskā diapazona iedaļām, EOS C300 Mark II nodrošina materiālu, kas piemērots pēcapstrādei, sagatavojot asākus attēlus visā krāsu spektrā ar mazāku "krāsu izplūšanu". Profesionāliem filmu veidotājiem un apraides producentiem kamera nodrošina vislabāko attēlu kvalitāti, ierakstot 4K gan ar apraides (3840 x 2160), gan kino DCI (4096 x 2160) izšķirtspēju.
EOS C300 Mark II var ierakstīt 4K failus ar lielu bitu ātrumu iekšēji duālā CFast 2.0 datu nesējā, vienlaikus ierakstot 4K RAW failus ārējā ierakstītājā, nodrošinot pielāgojamību augstākajā iespējamajā kvalitātē. Turklāt iespēja vienlaikus ierakstīt iekšējā SD kartē 2K/Full HD starpniekfailus vēl vairāk uzlabo darba plūsmu.
Jaunais Canon izstrādātais Super 35 mm CMOS sensors un līdz ISO 102 400 uzlabotais ISO diapazons nodrošina neticamu sniegumu vājā apgaismojumā, lai operatori varētu uzņemt attēlu ar maziem traucējumiem, dažādos sarežģītos apstākļos, nezaudējot ierakstu kvalitāti.
Atbilstoši dažādiem filmēšanas mērķiem, EOS C300 Mark II piedāvā gan pilnīgi manuālu vadību, kas ideāli piemērota kino videi, gan automātiskos režīmus. Tie ir aprīkoti ar uzlabotu Dual Pixel CMOS AF (kas nu ietver aptuveni 80 % kadra), automātisko baltās krāsas līdzsvaru un Face Detection AF, lai atvieglotu darbu dokumentālo filmu un ziņu sižetu veidotājiem.
Tūlītēja integrācija profesionālā darba plūsmā
Canon jaunais XF-AVC H.264 kodeku klāsts, kas izstrādāts, lai būtu saderīgs ar nozares standarta nelineārās rediģēšanas sistēmām, ļauj bez piepūles integrēt darba plūsmā kā 4K, tā 2K/Full HD materiālu, vienlaikus saglabājot labāko attēlu kvalitāti. 2K/Full HD ierakstīšanas nolūkā diapazons ietver XF-AVC intra 4K, XF-AVC Long GOP un Proxy iespējas, kuras izmanto H.264 kodeku, sniedzot pēcapstrādes pielāgojamību un ērtu lietošanu. Filmu veidotāji var izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko izšķirtspēju un kodeka veidu, jo EOS C300 Mark II var filmēt ar līdz 30P 4K vai līdz 120P 2K/Full HD.
EOS C300 Mark II piedāvā atbalstu dažādām krāsu spektra iespējām, tostarp BT.2020, Canon Cinema Gamut un DCI-P3. Kamera ir arī pirmais Cinema EOS modelis ar pilnīgi jauno Canon Log2 tehnoloģiju, kas nodrošina 15 iedaļu dinamisko diapazonu – tas ir ievērojami plašāks nekā iepriekšējām Cinema EOS kamerām. Kamera piedāvā jauna līmeņa pielāgojamību arī skaņas ierakstīšanā, pateicoties 4 kanālu skaņas ierakstīšanai ar 16 vai 24 bitiem un 48 kHz.
Paredzētas pielāgojamībai
EOS C300 Mark II ir ikoniskais Cinema EOS dizaina DNS – modulārs korpuss, ko var pielāgot katra operatora un situācijas vajadzībām, izmantojot plašo saderīgu piederumu klāstu. Turklāt EOS C300 Mark II ir iebūvēti elektroniski kontrolēti stikla ND (neitrāla blīvuma) filtri, kas izvērstajā režīmā samazina līdz sensoram nonākošās gaismas daudzumu par līdz pat 10 iedaļām. Saderība ar RC-V100 tālvadības pulti un izvēles Wi-Fi vadību ļauj ērti izmantot kameru dažādās vietās.
Kameras sensora nolasīšanas ātrums ir divreiz lielāks nekā oriģinālajai EOS C300 un vēl vairāk samazina aizslēga kustības izraisītu attēla kropļojumu, ļaujot uzņemt asus attēlus kustībā – ideāli piemērots, uzņemot ātru darbību.
EOS C300 Mark II izmanto Canon bagātīgo objektīvu dizaina mantojumu, jo ir saderīga ar vairāk nekā 90 esošajiem EF un EF Cinema objektīviem, ļaujot operatoriem izmantot savus EF. Turklāt EOS C300 Mark II ir aprīkota ar Canon Cine servo tālummaiņas objektīvu atbalstu, nodrošinot vienu no visplašākajām tirgū pieejamajām objektīvu izvēles iespējām filmu un apraides veidošanā. Operatori var izvēlēties arī nomainīt kameras stiprinājumu no standarta EF stiprinājuma uz EF stiprinājumu ar kino slēdzi vai nozares standarta PL stiprinājumu .
EOS C300 Mark II galvenās priekšrocības:
• Iekšēja 4K ierakstīšana ar lielu bitu ātrumu un ārējo RAW
• Faili ar augstu dinamisko diapazonu, ideāli piemēroti pēcapstrādei
• Viegli integrēt profesionālajā darba plūsmā
• Automātiskas funkcijas ērtai un neatkarīgai uzņemšanai
• Lieliska kvalitāte vājā apgaismojumā

EOS C300 Mark II BCK 24 105 f4L LCD Monitor Up

EOS C300 Mark II BSL 24 105 f4L Grip

EOS C300 Mark II FSR 24 105 f4L Grip