FotoAkadēmija piedāvā apmeklēt Leonīda Važnā otrā līmeņa kursu "Mūsdienu kāzu fotogrāfs un kāzu fotogrāfija". Otrā līmeņa fotokursi paredzēti klausītājiem ar priekšzināšanām fotogrāfijā.

Fotokurss "Mūsdienu kāzu fotogrāfs un kāzu fotogrāfija" ir veltīts tiem klausītājiem kuri grib sevi piedāvāt kā kāzu vai cita veida pasākumu fotogrāfu. Kursa mērķis ir parādīt šī žanra sarežģītākās puses, dot iespēju saprast psiholoģiskos aspektus kas saistīti ar fotoprocesu tieši pasākuma gaitā, ieraudzīt kāzas "no iekšpuses", un iemācīties sekmīgi darboties sarežģītos darba apstākļos lai sasniegtu jums vēlamos rezultātus. Grupā tiks uzņemti ne vairāk kā 8 dalībnieki.

Leonīds Važnais – profesionāls fotogrāfs, pasniedzējs. Savu profesionālo darbību ir uzsācis kā portretists, vēlāk ir strādājis modeļu fotogrāfijas jomā, sadarbībā ar modeļu agentūru "Galant". Latvijas amatniecības kameras fotogrāfa amata meistars. 2008 gadā mācījās pie ungāru foto mākslas meistara Balaša Bjoreca (Balazs Borocz), apguva kursu "Asociatīvā fotogrāfija – portrets". Iemīļotākais virziens fotogrāfijā - piktoreālisms, Leonīda labākie darbi radīti tieši šajā stilā. Šobrīd apgūst mūsdienu mākslu Eiropas humanitārajā universitātē (Viļņa, Lietuva). Pašlaik strādā par pasniedzēju Sankt –Pēterburgā.

Kursā paredzētas 5 nodarbības, no kurām viena ir praktiskā nodarbība. Noslēdzošā nodarbība veltīta iegūto attēlu analīzei. Nodarbības notiks katru ceturdienu FotoAkadēmijā, Dzirnavu ielā 20, sākot no 15.03.2012., 18:30 – 20:30. Pēc kursa beigšanas dalībnieki saņem sertifikātus.

Kursu dalībniekiem jāpārvalda fotouzņemšanas tehnoloģija. Plašāka informācija par kursa programmu, ilgumu un cenu ir pieejama FotoAkadēmijas mājas lapā www.fotoakademija.lv.