Aļona GorobecaBijušā kinoteātra "Kolizejs" telpās A.Čaka ielā 67 no 5. decembra līdz 19. decembrim notiks fotogrāfiju izstāde "Miglainā pilsēta". Jaunā fotogrāfe Aļona Gorobeca fotografējusi miglu kā pasakainu tēlu, kurš slēpjas starp pilsētas būvēm.

Bijušā kinoteātra "Kolizejs" telpās, tagad Brīvo aktieru savienības teātrī notiks jaunās fotogrāfes Aļonas Gorobecas personālizstāde "Miglainā pilsēta". Šajā izstādē migla spēlē galveno lomu pilsētas tēla radīšanā, rādot pilsētu pavisam citā noskaņā.
Aļona Gorobeca par savu izstādi saka: "Doma veidot personālizstādi par šādu tēmu radās, kad es staigāju pa miglainu pilsētu, un man uzplaiksnīja atmiņas no bērnības, kad katru parādību varēja iztēloties par kaut ko pavisam fantastisku. Šo noskaņu man arī gribējās parādīt caur fotogrāfijām."
Aļona Gorobeca ir jauna fotogrāfe, kura fotogrāfiju studē Latvijas Kultūras koledžā. Fotogrāfe trīs gadu laikā izmēģinājusi dažādus žanrus, taču visbiežāk fotogrāfē ainavas un cilvēkus. Šī ir viņas pirmā personālizstāde un kvalifikācijas darbs Latvijas Kultūras koledžā.
Izstādes atklāšana notiks 5.decembrī pulksten 19.00 teātra telpās.
Izstādi var aplūkot no 5. decembra līdz 19. decembrim teātrī "Brīvo aktieru biedrība". (A.Čaka ielā 67) katru dienu no pulksten 16.00 līdz 19.00.
Informācijai
Organizators: Aļona Gorobeca
Tel. 29952344
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Teātris "Brīvo aktieru biedrība" pastāv jau 7 gadus. Piecus gadus teātris atradies Vecrīgā, kultūras namā "Nellija". Tagad teātris darbojas bijušā kinoteātra "Palladium" telpās un iestudē bērnu, jaunatnes un jauno dramaturgu izrādes. Teātra galvenais režisors un galvenais mākslinieciskais vadītājs - režisors Semon Losevs.
Aļona Gorobeca