Uzņēmuma "AKTĪVI" galerija informē: 2009. gada 20.februārī (piektdiena) pulksten 17:00 būs fotoizstādes atklāšana Rīgā, A.Čaka 83/85, 6.stāvs.

"AKTĪVI" galerija aicina apmeklēt profesionāla fotogrāfa, Liepājas fotostudijas Fotast vadītāja Vara Santa izstādi "Jūras putns zilgandzestrais".

Mākslinieks mīl un izprot jūru tās daudzveidīgajās izpausmēs, viņa fotogrāfijās to ne tikai redz, bet arī dzird. Vienkāršas un pazīstamas lietas kļūst par vārtiem uz citu pasauli, jūras viļņi un mākoņi rosina iztēli, ļaujot ieraudzīt eņģeļa spārnus un citādās lietas, ko ikdienā nepamanām un neizprotam.

Trīsdimensiju darbi ir jutekliski un caurspīdīgi, fotogrāfa domas var ne tikai uzminēt un ieraudzīt, bet arī sajust ar sirdi. Mākslas pazinēji uzskata, ka Vara Santa darbi ir meditatīvi, ar rimtu ritmu, skatītāja dvēseli paceļot tuvāk Dievam.
Varis Sants ir labi pazīstams un bieži izstādās Rīgā un kā liepājnieks saka, ka ceļš no Liepājas uz Rīgu ir daudz īsāks nekā ceļš no Rīgas uz Liepāju, jo liepājnieki Rīgā mēdz būt biežāk.

Esiet aicināti iepazīt un piedzīvot "AKTĪVI" organizēto izstādi mājīgajās galerijas telpās! Izstādes atklāšana: 20.februārī pulks 17:00,