No 2. maija Liepājas galerijā "Krāsu Aplis" ir apskatāma fotogrāfes Sintijas Šlēgeles personālizstāde "CaurSTRĀVO".

Izstādē apskatāmas fotogrāfijas no 2007. gadā "Galerijā AG7" izstādītās fotokolekcijas "Atspulgs tevī", ar šī gada laikā tapušiem papildinājumiem. Attēli ir fotografēti pētnieciska darba rezultātā par reklāmas bukletiem un žurnāliem, kurus ikdienas dzīvē lietojot, mēs pat nenojaušam par to otro dabu.

"Tur kaut kas ir. Patiesībā, it visā ir kāda slēpta informācija, kura cenšas izlausties. Jo kas tad mēs tādi esam pasaulē, ja ne vien mazi uztvērēji. Kad savā nodabā, saules pielietā istabā, šķirstīju žurnālu - kāds spēks, vēl neapjausta ziņkārība, mani pamudināja pacelt gaisā žurnālu - pretī saulei. Tad es to ieraudzīju. Un kopš tās dienas, es skatos uz lietām ar citu attieksmi. Jo lietas, kuras ir starp mums, dzīvo nevien mūsējo, bet arī pašas savu dzīvi. Ar savu jēgu un ziņojumu", tā par savu fotoizstādi /pētījumu stāsta pati fotogrāfe.

Personālizstāde "CaurSTRĀVO" Liepājā būs skatāma līdz 20. maijam.

Sintija Šlēgele (dz. 1986.g. ) studējusi Profesionālajā fotogrāfu skolā meistaru G.Bindes un R.Lielbrieža vadībā. Arī Mārtiņš Lablaiks, Vilnis Auziņš un Uldis Muzikants ar savu pieredzi un degsmi piepildīja nodarbības skolā, tā sagatavojot Sintiju fotogrāfa dzīvei. Māksliniece stažējusies pie reklāmas fotogrāfa Oļega Zernova "Target Studio" studijā.