Šogad, līdz 30. jūnijam pirmoreiz Līvānos, Latgales mākslas un amatniecības centra izstāžu zālē ir skatāma līvānieša Česlava Mazuļa fotoportretu izstāde "Skatiens, kas turēja ciet...".
Česlavs Mazulis ir dzimis Daugavpilī, bet savas dzīves lielāko daļu ir pavadījis Līvānos, un līvānieši vienmēr viņu ir uzskatījuši par savējo. Lai arī fotografēšana Česlavam ir tikai hobijs, kuru viņš ir attīstījis jau no bērnības pašmācības ceļā, tomēr maz pamazām šī aizraušanās ieņem arvien nozīmīgāku vietu viņa dzīvē.
Izstādē ir skatāmas vairāk nekā divdesmit melnbaltas fotogrāfijas, kuru centrālais objekts ir sieviete. Dažādas sievietes, kuras atšķiras pēc sava vecuma, izskata, rakstura, emocijām, kas viss spilgti atainojas ikkatrā Česlava uzņemtajā fotogrāfijā. Un šāda veida fotoportretu izstāde ir pirmā izstāde gan pašam fotogrāfam, gan arī pirmoreiz Latgales mākslas un amatniecības centrā.

Izstāde "Skatiens, kas turēja ciet" ir jau otrā Česlava Mazuļa personālizstāde Latgales mākslas un amatniecības centrā, bet ir notikušas vairākas kopējas fotodraugu izstādes: Rīgā - Melngalvju namā, Ādažu, Līgatnes un Jumpravas kultūras centros, kā arī Tumes pagasta - Jaunmoku pilī, kas ir skatāma vēl līdz šim brīdim.

Tos, kurus izstāde ir ieinteresējusi, to var apskatīt Latgales mākslas un amatniecības centra izstāžu zālē līdz šī gada 30. jūnijam.
Kontaktinformācija:
Tālr.: 653 81855
Mob. tālr.: 28603333
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.