Š.g. 12. jūnijā, piektdien, plkst. 16:00, Līgatnes dabas taku Meža skolā "Pauguri" norisinājās mežsaimnieka Jāņa Brauna fotogrāfiju izstādes "Āfrikā" atklāšana. Šī izstāde pabijusi vairākās vietās Latvijā (Ventspils Brīvdabas muzejā, Kuldīgā, Rīgā - mākslas galerijā "Artcom Studio", kā arī A/S "Latvijas Valsts Meži" administrācijas ēkā) un nu nokļuvusi arī Līgatnes dabas takās. Izstāde stāsta par vienkāršo cilvēku dzīvi Āfrikā un atspoguļo Āfrikas dabas burvību.

Visas izstādē "Āfrikā" aplūkojamās fotogrāfijas tapušas piedzīvojumu brauciena Plymouth-Banjul Challenge Race laikā. Visu fotogrāfiju autors ir Jānis Brauns - cilvēks, kurš strādā meža nozarē un ar fotografēšanu, īpaši portretu veidošanu, aizraujas jau kopš 2001. gada.

Izstāde apmeklētājiem būs pieejama jūnija un jūlija mēnesī.

Meža skolas "Pauguri" izstāžu zāles darba laiks:
Ceturtdien, piektdien - 12:00 -17:00
Sestdien, svētdien - 12:00 - 18:00
Pirmdien, otrdien, trešdien - slēgts (izstādes apmeklējums iespējams, iepriekš Līgatnes dabas taku Apmeklētāju centrā aizrunājot ekskursiju ar gidu).

Pirms izstādes apmeklējuma vēlams konsultēties ar Līgatnes dabas taku Apmeklētāju centra darbiniekiem, pārliecinoties, vai attiecīgajā dienā izstāžu zāle ir atvērta.

Izstādes apmeklējums ir bez maksas.