No 15. līdz 16. septembrim Vīriešu dienu ietvaros tirdzniecības centrā Domina Shopping būs iespēja aplūkot fotogrāfa Aleksandra Sokolova darbu izstādi.

Tajā ikviens varēs iepazīties ar vairāk nekā 10 fotogrāfa darbiem no tādām kolekcijām kā Beauty Fish, kurā Aleksandrs iemūžinājis sabiedrībā zināmus cilvēkus, Erotika - Motopower, kurā iespējams aplūkot sieviešu un motociklu fotosesiju, kā arī Ideālās sievietes etalons, kas ataino atlētiskas sievietes dažādās erotiskās pozās.

Fotogrāfa Aleksandra Sokolova darbu izstādē tirdzniecības centrā Domina Shopping būs apskatāmi gan dažādu sabiedrībā zināmu sieviešu kailfoto, gan erotiskā foto sesija ar sievietēm uz motocikliem, kā arī citi jutekliski darbi. Sokolova fotogrāfijas ne vienu reizi vien izpelnījušās lielu uzmanību un kritiku no apkārtējās sabiedrības. Īpaši plašas diskusijas fotogrāfam izdevās raisīt ar fotosesiju, kurā autors pievēršas anoreksijas problēmai. Ar Skolova darbiem iespējams iepazīties arī viņa mājaslapā www.sokolovstudio.lv

"Izstādē tirdzniecības centrā Domina Shopping būs apskatāmas fotogrāfijas no maniem mākslas projektiem, kur esmu īstenoji savas ieceres un fantāzijas. Aplūkot kvalitatīvu foto ir tas pats, kas apskatīt skaistu, pavedinošu, emocionālu, dzīvu sievieti. Galvenā atšķirība ir tā, ka fotogrāfijā vairāk iespējams akcentēt sievietes emocijas - seksualitāti, dusmas, prieku, degsmi," stāsta fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs.

Aleksandrs Sokolovs ir diplomēts modes fotogrāfs, kurš izglītību ieguvis Milānā. Sokolovs cenšas izvairīties no sadzīvisku ainu iemūžināšanas – viņš reti fotografē ģimenes pasākumos, kāzas, bēres. Saistošākas viņam šķiet tieši privātās fotosesijas ar dažādu, izaicinošu tematiku. Viena no galvenajām Aleksandra Sokolova prioritātēm veidojot fotosesijas, ir konfidencialitāte, kas īpaši svarīgi ir sievietēm, kas nevēlas atklāt faktu par ļaušanos šādai fotosesijai.