paaudzesFotogrāfa Māra Kiseļova (www.marimoart.lv) izstāde "Paaudzes", kas apvieno 19 pazīstamu un autoritatīvu personību portretus kopā ar saviem bērniem, ir uzdāvināta Rīgas Dzemdību namam un turpmāk būs pieejama bezmaksas apskatei visiem apmeklētājiem.

Izstādes "Paaudzes" fotoreportāža no Rīgas Dzemdību nama: http://failiem.lv/u/wrvftjy

"Saņēmuši daudz pozitīvu atsauksmju par izstādi, kā arī par mūsu neparasto brīvdabas izstādi Rīgas ielās, mēs turpinām uzklausīt viedokļus par to, ka izstādei ir jāturpina dzīvot, tāpēc mēs nolēmām to uzdāvināt iestādei, kuras darbība ir cieši saistīta ar projekta filozofiju — rūpēm par to, kāda būs nākamā paaudze. Ceru, ka visi, kas ieraudzīs izstādi Rīgas Dzemdību namā, vēlēsies veltīt vairāk laika saviem bērniem," saka projekta "Paaudzes" autors Māris Kiseļovs.

Izstāde veido pastāvīgo ekspozīciju Rīgas Dzemdību nama pirmajā stāvā.

"Esam patiesi priecīgi, ka dāvinājumā esam saņēmuši šo foto izstādi. Tā ne tikai rotās mūsu telpas, bet kalpos kā pozitīvs vēstījums, sava veida aicinājums mūsu pacientiem, apmeklētājiem padomāt, cik nozīmīgi ir katram no mums rūpēties par nākamajām paaudzēm. Nākamās paaudzes nav tikai nākotne, tā ir arī daļa no tagadnes un daļa no mums pašiem," atzīmē Dr. Ilze Kreicberga, Rīgas Dzemdību nama galvenā neonatoloģe.

Par projektu "Paaudzes"

Fotogrāfa Māra Kiseļova projektā "Paaudzes" ir iesaistījušies uzņēmēja Marika Ģederte, televīzijas raidījumu vadītāja Natālija Vasiļjeva, uzņēmēja un televīzijas raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa, dziedātāja Diāna Pīrāgs, dialogu dizainers un notikumu vadītājs Valdis Melderis, šefpavārs Māris Jansons, kulinārijas eksperte Signe Meirāne, televīzijas raidījumu vadītāja Anna Rozīte, smalko aprindu dāma Svetlana Loeva, uzņēmēja Elita Drāke, maratoniste Jeļena Prokopčuka, profesore, Dr. paed. Inta Brikše, teātra aktieri Darja Podoļako un Anatolijs Fečins, pasniedzēja un sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Lejiņa (Adamss), modes māksliniece Anna Ledskalniņa, teātra un kino aktieris Jakovs Rafalsons, dietoloģe Lolita Neimane, režisore Ināra Kolmane, teātra un kino aktieris Ģirts Ķesteris.

Projekta mērķis ir iedvesmot ikvienu no mums padomāt par savu lomu nākamās paaudzes veidošanā un vairāk uzmanības veltīt apkārt augošajai jaunatnei. Projekts ir pieejams arī vides izstādē Rīgas ielās, ko atbalsta uzņēmums Clear Channel, kā arī virtuālajā izstādē autora mājaslapā: http://ow.ly/htSf2

Vides izstādes "Paaudzes" fotogrāfijas: http://ow.ly/hcA5m

Projekta videopieteikums: http://www.youtube.com/watch?v=rXtivxWOnC0

Sīkāka informācija par projektu "Paaudzes" ir pieejama lapās www.marimoart.lv un http://www.facebook.com/MARIMOart.