Panasonic LUMIX LZ40CES 2014 g. — Jaunā digitālā Panasonic fotokamera LUMIX LZ40 īpaši izceļās ar sevišķi pagarināto tālummaiņu un plašu skatu leņķi, piedāvājot fotoattēlu amatieriem pilnīgi jaunas iespējas.

Jaunākās sērijas Panasonic fotokameras modelis ar lielu tālummaiņu, nodrošina lietotājiem izcilu attēla kvalitāti, māksliniecisko kontroli un ilgu akumulatora darbības laiku, un ergonomisks dizains nodrošina komfortu fotografējot. LUMIX LZ40 ir Loti daudzpusīgs – 42-kārtīga optiskā tālummaiņa ir ideāla, lai reģistrētu dabas ainavas vai sporta no attāluma, un 22 milimetru objektīvs ar ultra platleņķa skatu pilnīgi aptver plašas ainavas.

Daudzveidība

Lieliska izdevība veikt foto prasa īpašas fotokameras. Līdztekus lielajai tālummaiņai un ultra platu objektīvu ar platleņķa skatu, LUMIX LZ40 piedāvā 20 megapikseļu sensoru,kas nodrošina izcila attēla detaļas vajā apgaismojumā. Pat ļoti intensīvs apgaismojums netraucē attēla redzamību uz lielā 3 collu LCD ekrāna ar 460 tūkstoši pikseļu izšķirtspēju. Tas darbojas lieliski, gan uzņemot un apskatot attēlus.

Nospiežot speciālu pogu fotokameras LUMIX LZ40 augšā, jūs varat uzreiz sākt ierakstīt video HD izšķirtspējā 1280x720p. Iebūvēts objektīvā optiskais attēla stabilizētājs, ļauj ātri pārslēgt attēla un video režīmu, kas nodrošina asus attēlus tālumā esošiem objektiem.

Fotogrāfija individuālā stilā

LUMIX LZ40 ir lielisks ceļa biedrs pat vistālākajās pasaules malās. Šī ergonomiskā fotokamera lieliski iederas plaukstā, ļaujot ērti un stabili darboties ar to. Augstas kapacitātes litija-jonu akumulators ar vienu uzlādes reizi pietiek, lai uzņemtu pat 320 attēlus (atbilstoši standartam Camera & Imaging Products Association).

Lietotājiem,kas vēlās attīstīt savas fotografēšanas prasmes LUMIX LZ40 piedāvā pilnu manuālo kontroli un viedo atbalstu, kas atvieglo attēlu uzņemšanu. Režīmā iA (Intelligent Auto) fotokamera izvēlas visus iestatījumus, ieskaitot sejas atpazīšanu, automatizēto ainas izvēli, viedo ekspozīciju, pateicoties tam varat viegli fotografēt, neatkarīgi no mainīgajiem apstākļiem. Līdztekus ērtajam iA režīmam LUMIX LZ40 piedāvā arī manuālo režīmu, kas nodrošina pilnīgu kontroli pār fotokameru. Šajā režīmā jūs varat iepazīties ar fotokameras iestatījumiem, un pārbaudīt savas prasmes, un prezentēt savu redzējumu.

Kreativitāte bez ierobežojumiem

Fotokameras LUMIX LZ40 kreativitātes režīmā var likt horizontālos un vertikālos kadrus, lai iegūtu iespaidīgas panorāmas fotogrāfijas. Visām fotokameras LUMIX LZ40 fotogrāfijām var izmantot kreatīvos filtrus – gan tad, kad fotografējam vai pārlūkojam. Ir pieejami 15 filtri, ieskaitot nelielu fokusu, miniatūras efekts un sēpija. Ar to palīdzību jūs varat sniegt visām savām fotogrāfijām personisko iezimi un radīt mākslas darbus no jūsu miļākajām fotogrāfijām.

Ražotājs patur tiesības mainīt specifikācijas.