IT RTU fotokonkurssTava kaislība ir fotogrāfēšana? Tev sagādā prieku iemūžināt visinteresantākos mirkļus? Tad tev noteikti jāpiedalās DITF SP rīkotajā konkursā "Caur IT aci".
Sākot ar 21.februāri iesūti savu darbi – fotogrāfiju vai ar datorgrafiku apstrādātu attēlu konkursa tēmu ietvaros. Konkursa tēmas ir izvēlētas, lai atraisītu jūsu iztēli par neatņemamu studentu dzīves sastāvdaļu:
Internets fotogrāfijā, Students vs. Mācības


Darbus varēs iesniegt laikā no 21.februāra līdz 25.marta plkst. 23:59. Darbus jāsūta uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai iesniedzot DITF SP, Meža ielā 1/3 – 205.kabinetā (elektroniskā vai izdrukātā formātā).  Iesniegtajiem darbiem jāpievieno informācija : Vārds, Uzvārds, fakultāte, kurss, grupa, darba formāts, kā arī kontaktinformācija.
Visi iesūtītie darbi piedalīsies atklātā vērtēšanā DITF SP facebook sociālajā vietnē. Viens dalībnieks var iesūtīt vairākus darbus, kuri NAV tikuši iesniegti iepriekšējo gadu konkursos "Caur IT aci"

Piedalies un laimē 100 Ls dāvanu karti no FotoAkadēmija!

Vairāk informācija un noteikumi izlasāmi mājas lapā.