Elkor fotokonkurss mīlestība un romantikaMīlestība – burvīgas jūtas, kas no laika gala iedvesmojušas cilvēkus radošai darbībai. Lai atceramies dzejniekus un rakstniekus, kas iemūžinājuši šīs jūtas savos darbos, māksliniekus kas radījuši neaizmirstamus darbus, un, protams, fotogrāfus, kas centušies iemūžināt mūsu dzīves romantiskākos brīžus. Romantika un mīlestība vienmēr iet roku rokā. Kad esam iemīlējušies, attiecību romantika jauc mums galvu, un sirds, aiz sajūtu pārpilnības, gatava izrauties no krūtīm.

Vispārīga informācija

ELKOR sadarbībā ar kompāniju SAMSUNG izsludina foto konkursu! Gaidīsim Jūsu fotogrāfijas, kurās atainota attiecību romantika, jūtu maigums un pacilātība. Ļaujiet, lai foto attēli parāda mīlestības un romantikas sajūtu, kas ir cilvēku sirdīs. Piedalieties konkursā, sūtiet bildes un paaugstiniet savu foto meistarības līmeni. Iegūstiet lielisku iespēju vērtēt citus konkursa dalībniekus, kā arī pašam tikt novērtētam! Jūsu pūles nepaliks nepamanītas...

Kļūstiet par konkursa uzvarētāju un saņemiet lielisku balvu jaunāko fotokameru SAMSUNG DV300F!

Konkursa norise

Lai piedalītos fotokonkursā, laika posmā no 2012.g. 15.marta līdz 3.aprīlim konkursa fotogrāfijas jāielādē interneta mājas lapā www.elkorfoto.lv.

No 2012.g. 15.marta līdz 3.aprīlim interneta mājas lapā www.elkorfoto.lv notiks priekšbalsojums par konkursa fotogrāfijām. Finālbalsošana notiks no 4. līdz 11.aprīlim. Profesionāla žūrija, kuras sastāvā būs arī uzņēmuma ELKOR un kompānijas SONY pārstāvji, vērtēs visas konkursam iesniegtās fotogrāfijas un līdz 2012.g. 17.aprīlim noteiks uzvarētājus. Savukārt tiem konkursa dalībniekiem, kuru darbi mājas lapas lietotāju balsojumā iegūs vislielāko atbalstu, uzņēmums ELKOR piešķirs www.elkorfoto.lv bonusus.
Informācija par fotokonkursa uzvarētājiem būs pieejama mājas lapā www.elkorfoto.lv pēc žūrijas lēmuma pasludināšanas. Lai uzaicinātu uz apbalvošanas ceremoniju, konkursa organizatori ar finālistiem sazināsies individuāli pa norādīto e-pastu vai uz mājas lapā www.elkorfoto.lv reģistrēto tālruni.

Konkursa noteikumi

  1. Dalībniekiem jāievēro vispārējie konkursa noteikumi, kā arī visi zemāk minētie punkti.
  2. Fotogrāfijai ir jāatbilst konkursa tēmai.
  3. Fotogrāfiju uzlabošanai aizliegts pārmērīgi lietot „Photoshop” un citas fotogrāfiju apstrādei paredzētas datorprogrammas.
  4. Konkursā nedrīkst piedalīties kolāžas – kompozīcijas, kuras sastādītas no daudzām fotogrāfijām.
  5. Katram lietotājam ir tiesības iesniegt konkursam trīs fotogrāfijas.
  6. Ielādēto konkursa fotogrāfiju īsākajai malai jābūt vismaz 1600 pikseļu garai.
  7. Fotogrāfijas konkursam jāielādē laikā no 2012.g. 15.marta līdz 3.aprīlim
  8. Fotokonkursa dalībnieks vai dalībniece apņemas pēc pirmā pieprasījuma atsūtīt konkursa organizatoriem fotogrāfijas oriģināls (negatīvs vai neapstrādāts fails ar pilno EXIF informāciju) trīs dienu laikā; pretējā gadījumā, fotodarbs tiks noņemts no balsošanas.
  9. Konkursa žūrija, balsošanas rezultātu falsificēšanas vai citu konkursa nolikumam neatbilstību gadījumā, rezervē tiesības atteikt fotodarbam turpināt dalību konkursā jebkurā brīdī.
  10. Balsošana turpināsies līdz 2012.gada 11.aprīlim.
  11. Informācija par konkursa uzvarētājiem būs pieejama mājas lapā pēc 17.aprīļa. Ar uzvarētājiem personīgi sazināsies pa e-pastu vai pa viņu reģistrēto tālruni, paziņojot balvas saņemšanas laiku un vietu.

Fotogrāfiju vērtēšanas kritēriji

  1. Atbilstība konkursa nolikumiem.
  2. Fotogrāfijas tehniskā un mākslinieciskā kvalitāte (kompozīcija, izpildījums, kopskats, uztveramība, kvalitāte utt.).
  3. Fotogrāfijas saturs (idejas oriģinalitāte, emocionālais aspekts).

Konkursa dalībnieku un balsošanas atbalsts

Sākot ar fotokonkursu „Mīlestība un romantika”, vietnes administrācija stimulēs lietotājus, kuri piedalīsies balsošanā. Pēc konkursa noslēguma, tiks noteikti pieci visaktīvākie lietotāji no tiem, kas balsojuši par konkursa darbiem un atstājuši savus komentārus. Šiem lietotājiem tiks piešķirtas balvas ELKORFOTO bonusu formā*.   

  • bonuss - iespēja bez maksas izdrukāt 10x15 cm izmēra fotogrāfiju.

Visi konkursa dalībnieki, fotodarbu pieteikšanas laikā, varēs izmantot īpašo piedāvājumu fotogrāfiju drukāšanai interneta vietnē www.elkorfoto.lv.*  

  • Konkursa dalībnieki īpašo piedāvājumu varēs izmantot nākamajā darba dienā pēc fotodarba pieteikšanas. Ar fotogrāfiju drukāšanas cenrādi var iepazīties interneta vietnē www.elkorfoto.lv...
  • Šajā laikā jūs nevarēsiet izmantot elkorfoto bonusus.


Piedalīties fotokonkursā!