ievadlekcija digitālā fotogrāfijaVēlies apmeklēt foto kursus iesācējiem, bet neesi pārliecināts vai tajos apgūsi to, ko vēlies? Atbildot uz šo jautājumus fotogrāfijas skola SoftLight 2013. gada 11. novembrī 18:00 rīkos bezmaksas iepazīšanās lekciju kursam "Teorētiski – praktiskie fotografēšanas pamati". Lekcijas tēma būs "Digitālā fotogrāfija – tas ir vienkārši! Kā tas ir īstenībā?" Lekciju vadīs pasniedzējs un fotogrāfs Dainis Matisons.

Pieteikties lekcijai iespējams pa epastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Aicinām klausītājus pasteigties, jo vietu skaits ir ierobežots. Nāc uz lekciju un pārliecinies, ka kursā "Teorētiski – praktiskie fotografēšanas pamati" iemācīsies fotografēt tā kā to vēlies, jo Mēs mīlam foto.

Foto kursu iesācējiem "Teorētiski – praktiskie fotografēšanas pamati" vadīs Dainis Matisons. Kursa mērķis ir iepazīstināt klausītājus ar fotografēšanai nepieciešamajiem pamatiem un kameras iespējām. Teorētiskais materiāls tiks nostiprināts ar praksi katrā nodarbībā. Papildus praktiskajās nodarbībās apgūsim arī priekšmetu fotografēšanu, gaismas otas izveidošanu un to, kā ar vienkāršiem līdzekļiem izveidot foto studiju mājās. Kurss tiks uzsākts 4. decembrī un notiks trešdienās no 18:30 līdz 20:30.

Fotogrāfijas skola SoftLight atrodas Rīgas centrā, Matīsa ielā 76/78. Šeit var ērti nokļūt ar sabiedrisko transportu un personīgās automašīnas iespējams novietot bezmaksas uz ielas.

Plašāka informācija par kursa programmu, ilgumu un cenu ir pieejama mājas lapā www.fotografijasskola.lv.