Sveiks(a), blogeri!
Aicinām Tevi nosvinēt fotOblog.lv ceturto dzimšanas dienu (DzD) kopā!

Esi laipni gaidīts ierasties uz burziņu Andrejsalā, šī gada 20.februārī, lai kopā ar citiem blogeriem un adminiem atzīmētu kārtējo aizritējušo gadu draudzējoties, ķīvējoties, mēroties un mācoties fotOblog.lv interneta pasaulē.

Katram īstenam blogerim šī ir iespēja satikt savus interneta labvēļus un kritiķus, pārrunāt sen interesējošas tēmas, noteikti pārcilāt vērtēšanas sistēmas uzlabošanas nepieciešamību galerijā un vienkārši atpūsties, satikt jaunus cilvēkus un aptaustīt jaunus dzelžus.

No savas puses, mēs, administrācija un blogeru darba grupa, rūpēsimies lai katram blogerim ir ar ko mitrināt balss saites iedzerot, pafotografēt studijas gaismās, sacensties kreatīvā fotografēt prasmē un labāk iepazīt draugu blogeri.

Sagaidāms arī tele-tilts no pasākuma vietas uz bloga pirmo lapu (video+skaņa), dejas DJ pavadībā, skaistas modeles un viņu vizāžistes, balsošana par mājas darbu, šovi, utt. Vienvārdsakot, ļoti centīsimies, lai šis pasākums izdodas visiem patīkams, un ... gaidam Tevi Andrejsalā :)

vairāk info (info.fotoblog.lv)