Atjaunojot 90.-to gadu sākumā aizsāktās "Saukas Fotovasaras", kas notika Latvijas fotogrāfijas pamatlicēja Mārtiņa Buclera dzimtajā pusē, biedrība Pilsētas Fotoklubs uzņēmās rīkot ikgadēju plenēru - radošo darbnīcu ar nosaukumu "Pa Buclera Pēdām". Tieši sasaistot ar Latvijas diženākā fotodarboņa vārdu doto pasākumu.
Par plenēra - radošās darbnīcas norises vietu tiek izvēlets tās, kurām ir saistība ar Martiņa Bucelera dzīves gaitām. Ņemot vērā Mārtiņa Buclera centienus apvienot Latvijas fotogrāfus vienotā organizācijā, kļūstot par Latvijas Fotogrāfiskās biedrības pirmo vadītāju, ir paredzēts, ka plenērā - radošajā darbnīcā piedalās tikai Latvijas foto klubu un neformālo apvienību biedri. Izvēloties par mērķauditoriju fotogrāfus, kuri ir gatavi kopdarbam arī nākotnē.

Ņemot vērā, mazo aktivitāti augsta līmeņa fotogrāfijai veltīto pasākumu Latvijā, biedrībai Pilsētas Fotoklubs, ir vēlme un cerība veidot plenēru - radošo darbnīcu ar tam sekojošajām izstādēm par Latvijas fotogrāfisko apvienību konsolidējošu un profesionālā līmēņa veicinošu ikgadēju pasākumu.

Šogad 3. plenērs - radošā darbnīca Pa Buclera Pēdām notiks 21.-22.augustā. Dalības maksa LVL 30,- par abām dienām. Cenā iekļauta ēdināšana, gultas vieta un autubus plānā paredzēto vietu apmeklēšanai. Nokļūšana līdz Viesītei patstāvīgi. Vietu skaits ierobežots, pieteikšānās obligāta līdz 15.08.2010.. Kontaktiem e pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai tālrunis 28619776.

Papildus informācija: http://www.fotoamatnieki.lv/lv/projects/1