Sestdien 4.10.2008 pulkst 10:00 BAT SAF studenti rīko nebijušu fotoplenēru- MMM. Dalību projektā apstiprinājušas 2 kaimiņos esošas skolas- Rīgas 75 vsk (krievu skoliņa) un A. Pumpura Rīgas 11. pamatskola (latviešu skoliņa). 11. pamatskolai šogad oktobrī apritēs 110. gadu jubileja, uz skolas dzimšanas dienas svinībām tiks atklāta fotoizstāde (tīņu darbs + iespējams "skolotāja darbs")
.

Idejiski tiek rīkots plenērs 7-9 klases tīņiem. Doma - fototrakais (fotoentuziasts) vai profesionālis kopā ar 1-2 tīņiem noķer labāko Maskačkas kadru. Gribam parādīt, viņiem, tik ļoti spurainajiem Maskačkas tīņie, ka šādi ir forši pavadīt laiku (ne dzerot, narkojoties, spēlējot datorspēles, vai vienkārši nīkstot).
Rezultāts- tīņu bilžu izstāde viņu skolā.

Jāatzīmē iespējamais trūkums - dalīšanās ekipējumā. Ja nebaidies, ka slēdža pogas nospiešana un iekadrēšana Tavai tehnikai var ko ļaunu nodarīt, ja gribi sestdienas rītā izdarīt ko ļoti labu, dod ziņu. Domājams ka viena daļa no tīņiem būs arī ar savu fototehniku.

Ja Tev ir prasmes un iemaņas, ar ko dalīties, nāc piedalies! Tikšanās vieta un laiks: 4.10.2008 pulkst 10:00 Maskavas ielā 197 pie A. Pumpura Rīgas 11. pamatskolas.
Sīkāku informāciju par MMM vari uzzināt sazinoties- e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Ja projekts MMM Tevi ir ieinteresējis, lūdzu, paziņo par savu piedalīšanos uz augstākminēto e-mail līdz 3.10.08.

Ar cieņu,
BAT SAF studentu projekts MMM