pinhole diena 2009Jau rakstījām par šo dienu un mēģinājām atgādināt, ka šī diena tuvojas. Tagad gribējām painformēt par konkrētu pasākumu, kas norisināsies šajā dienā. To organizē Lomogrāfijas biedrība Baltijā (Lomographic Society Baltics), kurai ar Pinhole (adatas cauruma fotokameru) it kā nekādas saistības nav, bet kā jau rakstījām, tad pieteikties organizēt šo pasākumu var jebkurš. Tā ir diena, kad atsakamies no modernām tehnoloģijām.

2009.gada 26.aprīlī notiks Vispasaules Pinhole Diena. Tam par godu Lomographic Society Baltics 26.aprīlī piedāvā Pinhole/Diana+ Workshop. Sākums plkst. 13:00 Dirty Deal Teātra zālē.
Dalības maksa 5 Ls.
Cenā iekļauta:

* Diana+ kameras noma;
* viena 120 filmiņa;
* tās attīstīšana;
* skenēšana;
* fotogrāfiju izdruka;
* apelsīnu sula.

Dalībnieku skaits ierobežots, tāpēc ja Tev ir vēlēšanas nākt, sūti atbildi (savu vārdu un uzvārdu) uz šo e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Pinhole/Diana+ Workshop notiks 2 daļās:
1.daļa.
Visi iepazīstamies ar Dianu. Dalībnieki tiks iepazīstināti ar sapņaino, krāsu piesātināto attēlu radītāju - kameru Diana+, kā arī tās rakstura īpašībām, plašo aksesuāru izvēli, trikiem un iespējām. Pinhole fotogrāfēšana, kas ir Pinhole un kā tas darbojas, iespēja ar Diana+ kameru bildēt Pinhole stilā.

2. daļa.
Latvijas 1. kopīgais lomo-piedzīvojumums Katram dalībniekam tiek izsniegta 120 formāta filmiņa (notiks arī neliela filmiņas ielādēšanas apmācība), kā arī pret ķīlu (Dokuments vai 20 Ls) tiek izsniegta Diana+ Kamera.

Pasākuma vieta: Dirty Deal Teatro, Maskavas 12, korpuss 2, Rīga, LV-1050
Sākums plkst. 13:00.