FotoAkadēmija aicina uz Andra Medņa lekciju, kura notiks FotoAkadēmijā pirmdien, 13. februārī, no 18:30 līdz 20:00. Andris stāstīs par dažādiem fotogrāfiju pēcapstrādes stiliem un iespējām, kā radoši pārveidot fotogrāfijas.

Andris Mednis (1955) - fotogrāfē un veido bildes no 9 gadu vecuma. Ar arhitektūru, celtnēm un namiem saistīts viņa pamatdarbs, urbānā vide ir ienākusi viņa foto darbos un celtnes, nami, pilsētas nāk līdzi viņa jaunajos foto meklējumos. Patreiz Andris savus darbus veido tikai ar digitālo foto manipulāciju palīdzību. Andris darbojas arhitektūras, ainavu un portretu fotogrāfijas žanros. Ir piedalījies trīs grupu izstādēs. Viņa darbi ir personīgajās kolekcijās Latvijā, ASV, Kanādā un Luksemburgā. Viņa darbus iespējams aplūkot:

http://www.saatchionline.com/AndrisMednis

http://www.youtube.com/watch?v=tMJ-PrwxXkY

http://www.youtube.com/watch?v=49mSbscQFIY

Lekcija paredzēta kā kursa "My Digital Art" iepazīšanās lekcija. Kursā paredzētas 5 nodarbības.

Kursā tiks aplūkotas tādas tēmas kā: tendences pasaulē Digital Art jomā un iespēja izpausties kreatīvi, pieredze, darbojoties galerijās "Saatchi online", "Fine Art America" un "Pure Photo", panorāmu veidošana un apstrāde, sava DigitalArt stila izstrāde , programatūra un darbs ar tām. Nodarbības sāksies 21. februārī (18:30 – 20:30) un notiks katru otrdienu FotoAkadēmijā, Dzirnavu ielā 20. FotoAkadēmijas studentiem, tiem, kuri apmeklē kursu divatā, kā arī starptautisko ISIC, ITIC, IYTC un Swedbank ISIC, ITIC, IYTC un Čili picas drauga karšu īpašniekiem tiek piemērota 10% atlaide no kursa cenas.

Dalība lekcijā, iepriekš reģistrējoties FotoAkadēmijā, ir bezmaksas! Vietu skaits ierobežots! Pieteikties iespējams pa e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Plašāka informācija par kursa programmu ir pieejama mājas lapā:

www.fotoakademija.lv