iampgI AM Photographer festivāls uz šo brīdi ir ieguvis atpazīstamību visā pasaulē. Tallinā festivāla gaitā klātienē ir arī starptautiskie žurnālisti, lai starptautiski pastāstītu par šo notikumu. Dalībnieku skaits no gada uz gadu audzis un pārspējis gaidīto.

Fotogrāfiem šis festivāls nozīmē četras intensīvas dienas, kas ietver seminārus, lekcijas, fotokonkursa darbu vērtēšanu un apbalvošanas ceremoniju. Pasaulē slaveni fotogrāfi ieradīsies uz šī gada festivālu, piemēram,  David Beckstead no ASV, CM Leung no Honkongas, Trevor Yerbury no Lielbritānijas, Nik Pekridis no Grieķijas, Morten Rygaard no Dānijas, Roy Mangersnes no Norvēģijas, videogrāfs Rob Adams no ASV un daudzi citi. Atzīmējiet savā kalendārā 2014.gada 03-06.aprīli un piedalieties šajā starptautiskajā pasākumā. Ir vērtīgi atcerēties, ka tuvojas Ziemassvētki un dalība lekcijās vai semināros festivālā būtu jauka dāvana.

Baltijas Kāzu, Portreta un Dabas fotogrāfijas konkurss

Festivāla ietvaros organizējam Baltijas Kāzu, Portreta un Dabas fotogrāfijas konkursu un izvērtēt darbus esam aicinājuši starptautisku žūriju. Fotogrāfiju augšupielāde konkursam norisināsies 2014.g. 01.-21.janvārī. Fotogrāfi no visas pasaules ir aicināti piedalīties. 2013.gadā fotogrāfijas tika iesūtītas no 21 pasaules valsts.

Balvas

Galvenā balva KĀZU FOTOGRĀFIJAS kategorijā ir Nikon D4 fotokamera, Nikkor 24-70mm f/2.8G ED AF-S objektīvs un SB-910 zibspuldze. Uzvarējusī fotogrāfija tiek noteikta visās Kāzu fotogrāfijas apakškategorijās. Uzvarējusī fotogrāfija tiks godāta kā "Labākā Kāzu fotogrāfija 2014".

Galvenā balva PORTRETA FOTOGRĀFIJAS kategorijā ir Nikon D800E fotokamera, Nikkor 24-70mm f/2.8G ED AF-S objektīvs un SB-910 zibspuldze. Uzvarējusī fotogrāfija tiek noteikta visās Portreta fotogrāfijas apakškategorijās. Uzvarējusī fotogrāfija tiks godāta kā "Labākā Portreta fotogrāfija 2014".

Galvenā balva DABAS FOTOGRĀFIJAS kategorijā ir Nikon D800E fotokamera, Nikkor 24-70mm f/2.8G ED AF-S objektīvs un SB-910 zibspuldze. Uzvarējusī fotogrāfija tiek noteikta visās Dabas fotogrāfijas apakškategorijās. Uzvarējusī fotogrāfija tiks godāta kā "Labākā Dabas fotogrāfija 2014".

Semināri:

DAVID BECKSTEAD – Rāmja dizains: Fotografēšana Beksteda seminārā!

Intensīva kompozīcijas apguve kāzu fotogrāfijas kontekstā. Seminārs VISAS dienas garumā ar Deividu Bekstedu.

CM LEUNG – CM metode ideālās fotogrāfijas iegūšanai: Dažādu gaismas avotu saskaņa un pēcapstrāde

Lai iegūtu veiksmīgu fotogrāfiju, Jums vispirms jāiemācās dažādu gaismas avotu izmantošana. Tas ļaus Jums izveidot ideālo fotogrāfijas kompozīciju, modeļu pozas un citus aspektus.

NIK PEKRIDIS - Nofotografē mani skaistu

Pievienojieties šim intensīvajam semināram 4 stundu garumā par pozēšanu un apgaismojumu.

TREVOR & FAY YERBURY – Glamūra pievilcība

Jerberiju pāris starptautisku atzinību ieguvuši ar mākslas fotogrāfijas izstādēm, lekcijām, intervijām televīzijā un iegūtiem apbalvojumiem.

ES ESMU kāzu fotogrāfs

Balva 250 eiro vērtībā – piedalīšanās ASV izcilā kāzu fotogrāfa Deivida Beksteda (David Beckstead) meistarklasē 5. Baltijas festivālā "ES ESMU fotogrāfs" 2014. gada 3. – 6. aprīlī Tallinā, Igaunijā.

I AM Photographer / Nikon stendā Tu varēsi izmēģināt Nikon produktus profesionāļiem un radīt savu jaunā pāra fotogrāfiju kādā no 3 izstādes dienām. Reģistrē savu laiku http://iamrps.iamphotographer.eu/LV/saakums. Lai to izdarītu, lūdzu, autorizējies vai reģistrējies kā I AM Photographer kopienas biedrs. Lai to izdarītu, vari izmantot arī savu Facebook profilu.

Ikviens konkursa dalībnieks izmantos vienādus dotos – baltu studijas fonu, Nikon D800, Nikon zibspuldzes, jauno pāri (kleitā un uzvalkā), līgavas pušķi, laulību gredzenus, baltu foto rāmi, 2 glāzes ar šampanieti, baltu saulessargu. Katram fotogrāfam jāņem līdzi sava atmiņas karte (SD vai CF). Ja aizmirsīsi, varēsi to nopirkt uz vietas. Katram fotogrāfam būs pieejama tehniska palīdzība , studijas laiks rezervētās 15 min.

Tu vari apstrādāt bildes mājās un 24 h laikā augšuplādēt tās http://iamrps.iamphotographer.eu/LV/saakums, bet, ja nevēlies to darīt, varēsi failus nekavējoties atstāt organizatoriem. Konkursam var iesniegt 1-5 fotogrāfijas. Visas iesniegtās fotogrāfijas tiks augšuplādētas I AM Photographer Facebook lapā, tās vērtēs Deivids Beksteds. Viņaprāt labākās fotogrāfijas autors vinnēs bezmaksas dalību  Deivida Beksteda meistarklasē Tallinā 2014. gada 3. aprīlī 5. I AM PHOTOGRAPHER Festivālā.

Nikon iepazīstina ar jauno fotokameru Df

Izcilais kameras Df dizains veidots, iedvesmojoties no Nikon kanoniskās 35 mm filmu kameras un jaunāko profesionālo modeļu tehnoloģijām, un gan tās forma, gan funkcijas atspoguļo aizrautību ar fotografēšanu. Šī patiesi unikālā retro stila kamera izceļas mūsdienīgo D-SLR kameru vienveidīgā klāsta vidū. Kamera ir aprīkota ar tādu pašu attēla sensoru, kāds ir Nikon vadošajai kamerai D4, tādējādi tā nodrošina nepārspējamu dinamisko diapazonu un gaismas jutību. Kamera ir visvieglākā no pašreizējiem FX formāta modeļiem, taču vienlaikus tās korpuss ir tikpat izturīgs un darbība ir tikpat uzticama kā profesionālajām Nikon kamerām. Nikon Df ir lieliski piemērota fotografēšanas entuziastiem, kas ir ļoti prasīgi gan kameru funkcionalitātes, gan dizaina jautājumos, un tā iekaros tādu fotogrāfu sirdis un prātus, kuriem ir vienlīdz svarīgi gan savi meis tardarbi, gan pati kamera.

I AM Photographer Pro Shop ir vienīgais oficiālais veikals Baltijas valstīs ar tiesībām pārdot jauno Nikon fotokameru. Pie mums varat iegādāties šo fotokameru jau no pirmās tās tirdzniecības dienas 2013.gada 28.novembrī. Esiet viens no pirmajiem Df fotokameras īpašniekiem un pasūtiet to jau tagad!