Vērojot ilgstošā laika periodā Latvijas fotogrāfiju un piedavātās mūžizglītības programmas dažādu kursu veidā, ir jaušama tendence pasniegt tikai pašu sākotnējo darbību – fotografēšanu. Šo apstākļu mudināts LKA Latvijas Kultūras koledžas radošās fotogrāfijas specializācijas vadītājs šovasar piedāvā vienu lekciju kursu ar nosaukumu "VAIRĀK PAR FOTOGRAFĒŠANU...", kas norisināsies Rīgā no 3. jūlija.

Mācību programmas mērķis ir sniegt priekšstatu par tām fotogrāfijas sastāvdaļām, kas parasti paliek ārpus klasiskām fotografēšanas apmācībām. Šīs nodarbības ir paredzētas tiem, kuri ir apguvuši fotogrāfijas tehnisko pusi un vēlas rast atbildes uz to, kā atrast savu vietu fotogrāfijā, tādēļ fotogrāfijas pamati šoreiz netiks pasniegti. Kursu ietvarā tiks apskatīti daudz strīdīgu jautājumu, starp kuriem tiks meklēta atbilde par to, kas ir māksla un kāda loma tajā ir fotogrāfijai. Tiks sniegts priekšstats par to, cik plaša ir fotogrāfiskā telpa un cik dažādas var būt tās izpausmes, kā arī tiks pamatota šīs daudzveidības nepieciešamība. Tiks runāts par vizuālo valodu un zīmju pielietojumu tajā. Kursu ietvarā apmācāmie praktiski apgūs iemaņas veidot foto stāstus ar jēgpilnu vēstījumu.

Nodarbību norise: Ceturtdienās, sākot ar 3.07., pl 18:00-20:00

Adrese: Rīga, Bruņinieku iela 57, 21.auditorija

Samaksa: 1. maksājumā - 90,00 EUR

2. maksājumos - 126,00 EUR

Apmeklējot atsevišķas lekcijas - 20,00 EUR par reizi

Kontaktinformācija uzzi ņām un pieteikšanās: 28619776, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..