Analogā Liepāja II19. un 20. septembrī Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra fotostudija “FOTAST” Analogo Pilsētu kustības ietvaros rīko plenēru “Analogā Liepāja II”. Plenēru fotogrāfiem, fotomīļiem un visiem intresentiem, visiem kas mīl un ciena vēju, jūru, Liepāju, liepājniekus, fotogrāfiju. Ja vēl neesat iemīlējuši šo visu, pasākums domāts Jums!

Līdz ņemama arī analogā fototehnika. Sīkāka informācija šeit!

Pasākuma plāns:

19.09.

Tikšanās vietu mainīt nedrīkst! Rožu laukums pl.11.30.

12.00. Iepazīsim Liepājas ostu. Ostas teritorijā pārvietosimies ar autobusu administrācijas personāla pavadībā. Lai pasākums noritētu korekti, lūgums visiem līdz ņemt personas apliecinošu dokumentu. Apmeklējuma laikā vāksim materiālu izstādei "O".

16.00. - 19.00. Brīvais laiks Liepājas pilsētā.

19.00. Vakara sākums, neformālās sarunas pie tējas krūzes un vīna glāzes. Līdz ņemami iepriekš sagatavoti savi darbi, gan drukāti, gan digitālā formātā. Būs pieejams projektors. Protams savi pārtikas groziņi. Vakara pasākums notiks  Hotel Fontaine virtuvē, Jūras ielā 24. Naktsmītni rezervēt patstāvīgi šeit, vai citā vietā.

20.09.

Ap plkst 12.00 tikšanās ar mākslinieku Aivaru Kleinu

Jautājumus par pasākuma norisi uzdot šeit: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. Liepāja

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. Rīga

Iepriekšējā plenēra arhīvs http://apilsetas.weebly.com/

Plenēra rezultātā taps fotoizstāde “ O ”

Izstādes kurators Agris Klestrovs

Izstādes nolikums:

Darbus atlasei iesūtīt JPG, 8.bit., min. 72. pix/inch, 1500. pix garākā mala, ne vairāk kā 10. gb. Līdz 11.10.

Izvēlēto darbu iesūtīt psd. 8. bit., min. 350 pix/inch, 32.cm. garākā mala(A3).

Dalības maksa 10 eiro. Maksu sastāda transporta izdevumi ostas teritorijā, kopgalds vakara pasākumā un izstādes darba izdruka, administrēšana.

Maksa nav dalāma, atpakaļ netiks atmaksāta ja nepiedalīsies kādā no pasākuma daļām.

Maksimālais dalībnieku skaits: 30 cilvēki!

(analogās tehnikas esamība nav obligāts nosacījums dalībai plenērā)

Naudu pārskaitīt:

LV86HABA0551034414166

Radošā Apvienība Asums biedrība

reg.40008167613

maksa par plenēru

norādot precīzi vārdu, uzvārdu un personas kodu (dati nepieciešami atļauju noformēšanai Liepājas ostā). OBLIGĀTI ņemt līdz personas apliecinošu dokumentu.

Samaksu veikt līdz 12.09.

Informācija par plenēra norisi tiks precizēta un papildināta vēlāk!