Kādu laiku atpakaļ publicējām ieteikumus par to kā fotogrāfijās izskatīties tievākai, kas vairāk bija orientēts uz sieviešu auditoriju. Bet kā tad vienmēr var izskatīties labi fotogrāfijās un pie tam vīrieši? Šādu pētījumu veicis TVNET un apkopojis to rakstā.
Gluži kā kādā no slavenā amerikāņu seriāla "Draugi" epizodēm, kad Čendlers nespēja brīvi pasmaidīt kameras priekšā, arī reālajā dzīvē mums bieži vien jānosarkst, ieraugot kārtējo neizdevušos foto ar sevi vai kādu no draugiem.
Kamēr sievietes ir daudz izveicīgākas šādās situācijās, vīriešiem ir īpaši grūti pasmaidīt kameras priekšā. Problēma gan vairumā gadījumu nav saistīta ar pārliecības vai kāda cita sociāla talanta trūkumu. Mums vienkārši visa tā padarīšana ir ja ne neinteresanta, tad apgrūtinoša noteikti.
Stāvēšana un mākslīga smaidīšana noteiktā pozā ilgāk par trim sekundēm ļoti ātri var pārvērsties par īstu murgu. Mums nav iebildumu, ja foto tiek uzņemts nepiespiestā gaisotnē, un vēl labāk, ja mēs to nemaz nezinām, bet, ja ir jāveic visādas šādos brīžos ierastas aktivitātes un jāizpatīk galvenajam pogas spiedējam, tad stāsts jau ir pavisam citādāks.
Tāpēc, lai sagādātu baudījumu sev un arī citiem, derētu pievērst uzmanību pāris nozīmīgām atziņām.
Ar pilnu rakstu var iepazīties TVNETā.