Canon paplašinātājs EF 2x IIICanon laiž klajā divus objektīvu paplašinātājus, kas izstrādāti L sērijas jauno supertelefoto objektīvu klāstam. Izstrādāti fotožurnālistiem, dabas un sporta fotogrāfiem, kuriem nepieciešams piekļūt tuvāk attāliem un kustīgiem objektiem, paplašinātājs EF 1,4x III un paplašinātājs EF 2x III palielina objektīva fokusa attālumu attiecīgi 1,4x un 2x, saglabājot izcilu attēlu kvalitāti. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo attēlu kvalitāti jebkādos uzņemšanas apstākļos, tajos apvienota uzlabota aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību, jauns optikas dizains un pilnveidota datu pārraide starp objektīvu un kameru.

Canon profesionālā attēlu kvalitāte
Ļaujot profesionāliem fotogrāfiem uzņemt attālus objektus, neņemot līdzi dažādus smagus objektīvus, šie jaunie paplašinātāji neliks ielaisties kompromisos ar attēlu kvalitāti. Paplašinātājam EF 1,4x III ir trīs septiņu elementu lēcu grupas, paplašinātājam EF 2x III ir trīs deviņu elementu grupas, nodrošinot uzlabotu optisko sniegumu. Visiem optiskajiem elementiem ir Canon Super Spectra pārklājums, kas novērš attēla dubultošanos un objektīva atspīdumu, samazinot pēcapstrādes nepieciešamību. Jaunais priekšējo un aizmugurējo elementu Fluorine pārklājums ļauj daudz vieglāk notīrīt ūdens plankumus, pirkstu nospiedumus un citus traipus.
Lai atvieglotu precīzu attēlu datu pārraidi starp objektīvu un kameru, abos modeļos ir integrēts procesors, kas nodrošina fokusēšanas, mērīšanas un ID informācijas pieejamību, tādējādi ļaujot fotogrāfam uzņemt skaidrus, precīzi eksponētus attēlus. Apvienojumā ar jaunākajiem izcilās Canon L sērijas objektīvam šie paplašinātāji salīdzinājumā ar iepriekšējām paaudzēm nodrošina lielāku AF precizitāti, lai profesionāļi varētu radīt perfekti skaidrus attēlus, pat uzņemot kustīgus objektus.

Jauns dizains izcilam sniegumam
Paplašinātāji EF 1,4x III un EF 2x III ir izstrādāti, papildinot jaunāko L sērijas objektīvu klāstu. Tie ir atbilstoši izskata ziņā un vienlaikus piedāvā ievērojamu atšķirību no iepriekšējiem modeļiem. Uzmanīgi novietotais objektīva stiprināšanas mehānisms ļauj paplašinātājus ātri uzstādīt, samazinot laiku, kad kamera un objektīvs ir pakļauti apkārtējās vides iedarbībai. Paplašinātāji nodrošina izcilu uzbūves kvalitāti, kāda tiek gaidīta no Canon profesionālajiem ražojumiem, un tie ir izturīgi gan pret putekļiem, gan ūdeni, lai fotogrāfi varētu tos izmantos arī ekstremālos fotografēšanas apstākļos.
Lai paplašinātājus būtu ērti pārvietot, 225 g EF 1,4x III un 325 g EF 2x III komplektā ir soma (LP811) un paplašinātāja vāciņš EII.

Canon paplašinātājs EF 1,4x III