AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VRNikon Europe ar prieku paziņo par objektīva AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR izlaišanu. Tas ir jauns 5x tālummaiņas objektīvs, kas ir paredzēts FX formāta digitālajām vienobjektīva spoguļkamerām. 24-120 mm fokusa attālums joprojām ir īpašs NIKKOR objektīvu klāsta piedāvājums, un jaunā versija ir parīkota ar visā tālummaiņas diapazonā nemainīgu apertūras atvērumu f/4. Šim objektīvam ir nanokristālu pārklājums, un tas ietver Nikon otrās paaudzes VSII sistēmu.

Nikon Europe objektīvu, piederumu un programmatūras nodaļas produktu grupas vadītājs Zurabs Kiknadze (Zurab Kiknadze) saka: "AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR Šis objektīvs ikvienam azartiskam fotogrāfam piedāvā lielisku vērtību un veiktspēju, kas ir apvienotas kompaktā korpusā Tas ir otrais šogad izlaistais f/4 apertūras atvēruma VS tālummaiņas objektīvs, kas sniedz Nikon fotogrāfiem plašākas izvēles iespējas."

Objektīvs AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR nodrošina NIKKOR īpašo tālummaiņas diapazonu 24-120 mm, kas ir lieliski piemērots pasākumu un ceļojumu fotografēšanai. Fiksētais f/4 apertūras atvērums sniedz fotogrāfam iespēju efektīvi vadīt asuma dziļumu visā tālummaiņas diapazonā. Izmantojot objektīvu AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR, jūs varat bez sarežģījumiem fotografēt jebkuru objektu no plašām ainavām līdz pat ierobežotam portretam.

Nekustīgums

Objektīvs AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR ir aprīkots ar Nikon otrās paaudzes vibrāciju samazināšanas sistēmu (VS II), kas nodrošina aptuveni par četrām pozīcijām ātrākam aizvara ātrumam ekvivalentu kompensāciju un vājā apgaismojumā ir labi savietojama ar f/4 fiksēto apertūras atvērumu. Sistēma ietver divus režīmus: normālo, kas ir paredzēts vienkāršai uzņemšanai, turot kameru rokās, un aktīvo, kas ir paredzēts lidmašīnu un braucošu transportlīdzekļu izraisītu mehānisko vibrāciju frekvenču kompensēšanai.

Nepārspējama kvalitāte visā tālummaiņas diapazonā

Sarežģītā optiskā konstrukcija ietver nanokristālu pārklājumu, divus ED stikla elementus un vismaz trīs asfēriskas lēcas elementus, lai visdažādākajā apgaismojumā nodrošinātu spilgtus attēlus ar augstu kontrastu. Ir samazināta dubultošanās, uzplaiksnījumu un aberācijas rašanās, bet deviņu lāpstiņu diafragma rada viegla izplūduma efektu nefokusētajos apgabalos.

Vienmērīga darbība

Klusais viļņu motors (SWM) ir speciāli izstrādāts atbilstoši šī objektīva īpašajām iezīmēm. Tas nodrošina īpaši klusu autofokusa darbību un iespēju M/A režīmā veikt tūlītēju manuālo korekciju. Tālummaiņas zobratu mehānisms un slēdžu novietojums ir rūpīgi izstrādāti, lai nodrošinātu intuitīvu darbību, skatoties skatu meklētājā. Šis objektīvs ir piemērots digitālajām vienobjektīva spoguļkamerām, piemēram, D700, un uz tā korpusa ir nelieli izciļņi, kas atvieglo satveršanu.

Paredzēts kustībai

Apjomīgais tālummaiņas diapazons ir ietverts ļoti kompaktā un izturīgā konstrukcijā, kas ir lieliski piemērota piedzīvojumu un ceļojumu fotogrāfu vajadzībām. Pateicoties daudzajām magnēzija un īpašās tehniskās plastmasas daļām, objektīvs spēj izturēt ikdienas lietošanas triecienus, bet gumijas blīvējums ap slēdžiem un objektīva stiprinājumu nodrošina aizsardzību pret mitrumu un putekļiem.

Objektīvs AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR nodrošina jaunu standarta tālummaiņas līmeni, nodrošinot atbilstību mūsdienu augstas izšķirtspējas FX formāta digitālo vienobjektīva spoguļkameru prasībām, taču vienlaicīgi saglabājot lielisku cenas un veiktspējas attiecību.

Objektīva komplektācijā ietilpst īpašs HB-53 pārsegs un mīksts futrālis.

Noklikšķiniet šeit, lai uzzinātu vairāk par AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR