AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VRNikon Europe ar prieku paziņo par jauna tālummaiņas diapazona objektīva AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR pievienošanu NIKKOR objektīvu klāstam. Šī universālā optiskā ierīce nodrošina gandrīz 11x tālummaiņas koeficientu 28-300 mm diapazonā un sniedz FX formāta digitālo vienobjektīva spoguļkameru lietotājiem vēl nebijuši plašas iespējas.

Nikon Europe objektīvu, piederumu un programmatūras nodaļas produktu vadītājs Zurabs Kiknadze (Zurab Kiknadze) saka: " Mēs esam ļoti priecīgi par šo jauno universālo NIKKOR sērijas objektīvu. DX formāta 18-200 mm objektīvs izpelnījās plašu atzinību, un mēs ar prieku piedāvājam FX formāta lietotājiem tās pašas priekšrocības, ko sniedz šis objektīvs.



Uzlabots 10,7x tālummaiņas koeficients

AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR Pateicoties ievērojamajam 10,7x tālummaiņas koeficientam, objektīvs R340 ir pats piemērotākais izmantošanai ceļojumos. Iespaidīgais 28-300 mm fokusa attālums nosaka, ka šis objektīvs kļūs ļoti populārs to lietotāju aprindās, kuriem ir nepieciešams dažādās situācijās izmantot vienu objektīvu, piemēram, ceļojot ar nelielu somu vai fotografējot no vienas atrašanās vietas. Pielāgojamais apertūras atvēruma diapazons nodrošina nelielu objektīva izmēru un svaru, vienlaicīgi nodrošinot pievilcīgu asuma dziļuma efektu ar telefoto iestatījumiem.

Uzlabota vibrāciju samazināšanas sistēma

Nikon īpašā otrās paaudzes vibrāciju samazināšanas sistēma (VSII) nodrošina stabilu rokas uzņemšanu visā fokusa garuma diapazonā, un tai ir divi režīmi: normālais un aktīvais. Optiskā VS sistēma stabilizē arī skatu meklētāja attēlu, nodrošinot daudz precīzāku autofokusu un kadrēšanu it sevišķi, ja tiek izmantots lielāks fokusa garuma iestatījums 300 mm tālummaiņas diapazonā. Vieglāks objektīvs šajā situācijā var izraisīt nevēlamas kameras vibrācijas risku.

Modernākā optiskā uzbūve

Lai gan tam ir augsts tālummaiņas koeficients, šis objektīvs ietver divus ED un trīs asfēriskus elementus, kas efektīvi novērš īpašās tālummaiņas objektīviem raksturīgo aberācijas risku. Lai nodrošinātu papildu pielāgojamību, šī objektīva tuvākais fokusa attālums ar jebkuru fokusa garuma iestatījumu ir 50 cm.

Ātra darbība

Klusais viļņu motors (SWM) ir īpaši izstrādāts, lai palielinātajā tālummaiņas diapazonā nodrošinātu klusu un precīzu AF darbību un intuitīvu manuālo korekciju. Objektīva fiksatora slēdzis novērš tālummaiņas paškustību (objektīva kustēšanos sava svara iedarbībā, kad tas tiek novietots slīpi) un nodrošina nelielu izmēru laikā, kad objektīvs netiek izmantots. Objektīva konstrukcija ir labi balansēta un ietver daudz magnēzija, kas nodrošina izturību.

Kopā ar īpašo HB-50 pārsegu un mīkstais futrāli objektīvs AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR sver tikai 800 g.


Noklikšķiniet šeit, lai uzzinātu vairāk par AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR