Nikon COOLPIX S6200Nikon Europe iepazīstina ar divām jaunām "supertālummaiņas" kompaktkamerām COOLPIX Style (S) modeļu klāstā. Duetu veido pievilcīgā COOLPIX S6200, īpaši kompakta kamera ar 16 megapikseļu sensoru un platleņķa NIKKOR objektīvu ar 10x tālummaiņu un precīzā COOLPIX S8200 ar 16 megapikseļu CMOS sensoru un platleņķa NIKKOR objektīvu ar 14x tālummaiņu.

"Šīs abas kameras piedāvā jaunas iespējas tiem, kurus interesē teicama veiktspēja kompaktā korpusā," komentē Nikolā Žilē, Nikon Europe Patēriņa produkcijas ražojumu menedžeris. "COOLPIX S6200 jūs tiešām varat ņemt līdzi visur un būt pārliecināti, ka varēsiet uzņemt gan intīmus draugu portretus, gan iecienītās rokgrupas uzstāšanos no pūļa aizmugures vienlīdz teicamā kvalitātē. Tostarp COOLPIX S8200 piedāvā gan platleņķa, gan supertālummaiņas uzņemšanas iespējas, kā arī īpaši ātru reaģētspēju, tātad jūs nepalaidīsiet garām nevienu interesantu mirkli, lai cik tālu objekts no jums atrastos."


Superstilīgs, superportatīvs - COOLPIX S6200

Uzkrītoši stilīgs un īpaši portatīvs, COOLPIX S6200 ir aprīkots ar iespaidīgu 10x tālummaiņas platleņķa NIKKOR objektīvu ļoti kompaktā, spilgti krāsotā korpusā. 16 megapikseļu izšķirtspēja ļauj uzņemt neiedomājami detalizētus attēlus, dažādi apgriezt tos un veidot pārsteidzoši kontrastainus attēlus, kas palielināti līdz plakāta izmēram. Automātiskās pretizplūšanas funkcijas nodrošina nemainīgi lieliskus rezultātus, bet nakts ainavas uzņemšanas režīms ļauj iegūt augstas kvalitātes attēlus nepietiekama apgaismojuma apstākļos.

Tiem no jums, kuri vēlas attīstīt radošo potenciālu, COOLPIX S6200 dod iespēju uzņemt attēlus vai filmas, pielietojot speciālus efektus vai izmantojot īpašus filtrēšanas efektus, apstrādājot attēlus pēc to uzņemšanas. Uzņemšanas efekti ietver bezkontrasta fokusu un nostaļģisko sēpiju, bet kamerā iebūvētu attēlu uzlabošanas filtru efekti ietver krustveida rastru, platleņķa objektīva un miniatūras efektu.

Lai varētu uzņemt kvalitatīvas filmas, COOLPIX S6200 piedāvā HD (720p) video uzņemšanu ar stereoskaņu, četras modernas pretizplūšanas funkcijas un augstu ISO (līdz pat 3200) gaismas jutību, lai mazinātu attēlu izplūšanas risku, uzņemot objektus, kas ātri kustas, vai veicot uzņemšanu nepietiekamā apgaismojumā.

COOLPIX S6200 tiks ražots sešos krāsu toņos: baltā, sarkanā, melnā, zilā, sudraba un rozā, un to būs iespējams iegādāties par Ls 140.

Galvenās funkcijas

  • Slaida un moderna kamera ar jaudīgu tālummaiņu kamerai ir kabatas lieluma korpuss, kas pieejams vairākās košās krāsās.
  • 16 megapikseļu CCD matricas attēla sensors ļauj tvert ļoti detalizētus attēlus, radoši apgriezt to malas un saglabāt pārsteidzošu asumu, attēlus palielinot līdz plakāta izmēram.
  • 10x NIKKOR tālummaiņas objektīvs ar platleņķa atvērumu nodrošina izcilu precizitāti un asu izšķirtspēju (35 mm ekvivalents: 25-250 mm).
  • Kameras pretizplūšanas tehnoloģija četros dažādos veidos automātiski novērš izplūdušu attēlu rašanos. Objektīva pārbīdes VR (vibrāciju samazināšana sistēma) samazina kameras drebēšanas efektu. Augsta ISO (līdz pat 3200) gaismas jutība samazina izplūdušu attēlu rašanās iespējamību, fotografējot ātri kustīgus objektus vai vājā apgaismojumā. Labākā uzņēmuma atlasītājs (BSS) automātiski atlasa asāko no līdz pat 10 secīgi uzņemtiem attēliem. Nakts ainavas režīms sniedz iespēju uzņemt asus attēlus vājā apgaismojumā.
  • 6,7 cm (2,7 collas) augstas izšķirtspējas (230 tūkst. punktu) šķidro kristālu monitors: nodrošina košu krāsu atveidi, asu kontrastu un skaidru ekrāna attēlu. Kamera ir aprīkota ar Nikon skaidru krāsu displeja tehnoloģiju, kas samazina atspīdumu pat spilgtā saules gaismā.
  • HD (720 p) formāta video ierakstīšana ar stereo skaņu: video ierakstīšanas laikā ir pieejama optiskā tālummaiņa un autofokuss, un filmēšanas laikā varat arī uzņemt fotogrāfiju. Kamerā ir iebūvēts HDMI savienotājs ar HDMI-CEC atbalstu, lai nodrošinātu izvadi uz HDTV.
  • Ātrā reaģēšana: ātra ieslēgšanās un autofokusa darbība, kas sniedz iespēju nekavējoties iemūžināt svarīgos mirkļus.
  • Īpaši efekti: uzņemiet nekustīgus attēlus vai video, izmantojot īpašos efektus, vai arī izmantojiet kamerā iebūvēto filtru, lai uzlabotu fotogrāfijas pēc to uzņemšanas. Fotogrāfiju uzņemšanai ir pieejami tādi efekti kā kontrasta mazināšanas fokuss un nostalģiskā sēpija, turklāt pirms izvēlētā efekta lietošanas varat to priekšskatīt šķidro kristālu ekrānā. Ir pieejami tādi filtri kā krustveida rastrs, platleņķa lēcas efekts un miniatūrefekts.
  • EXPEED C2 attēlu apstrādes sistēma nodrošina uzlabotu video ierakstīšanu, augstas jutības veiktspēju un labāko iespējamo attēla kvalitāti.
  • Viedportretēšanas sistēma: uzlabotas automātiskās funkcijas lielisku portretu uzņemšanai. Smaida taimeris sniedz iespēju uzņemt attēlu brīdī, kad izvēlētā persona smaida. Mirkšķināšanas pārbaude brīdina, ja kādam ir aizvērtas acis. Sejas krāsas izlīdzināšana pielāgo nevienmērīgus cilvēku sejas ādas toņus, lai iegūtu vienmērīgāku sejas krāsu. Kamerā iebūvētā sarkano acu efekta samazināšanas funkcija uzņemšanas laikā koriģē zibspuldzes izraisītu nepareizu acu krāsu.
  • 18 sižetu režīmi nodrošina automātisku iestatījumu optimizēšanu atbilstoši iecienītākajiem fotografēšanas stiliem, efektiem un vietām.
  • Sižeta automātiskais atlasītājs atlasa iecienītākajām fotografēšanas situācijām vispiemērotāko sižeta režīmu.

Izcila tālummaiņa kompaktā korpusā - COOLPIX S8200

COOLPIX S8200 papildus spēcīgajam platleņķa NIKKOR objektīvam ar 14x tālummaiņu piedāvā ļoti jutīgu 16 megapikseļu CMOS attēla sensoru ar izgaismojumu no aizmugures, kurš nodrošina kamerai spēju tvert teicamus kadrus gan naktī, gan spilgtā saules gaismā, un uzņemtie attēli būs tieši tādi, kā jūs esat iecerējuši. Apvienojumā ar ātru autofokusu, sevišķi raitu startēšanu un lielu nepārtrauktās uzņemšanas ātrumu šī kamera gādās par to, lai jūs nekad nepalaistu garām vajadzīgo darbību. Komplektu papildina Full HD (1080p) filmu ar stereoskaņu ieraksta funkcija, kas padara šo kameru patiešām universālu.

NikonCOOLPIX S8200

COOLPIX S8200 tiks ražots četros krāsu toņos: melnā, sarkanā, sudraba un baltā, un to būs iespējams iegādāties par Ls 224.

Galvenās funkcijas
  • Ērti pārnēsājama, jaudīga 14x tālummaiņa: kamerai ir kompakts kabatas lieluma korpuss.
  • Aizmugures izgaismojuma 16 megapikseļu CMOS attēla sensors: palielina gaismas daudzumu, ko saņem katrs pikselis, tādējādi pastiprinot jutību un samazinot trokšņus, lai tiktu nodrošināta lieliska veiktspēja jebkādā apgaismojumā.
  • NIKKOR 14x tālummaiņas objektīvs - no platleņķa atvēruma līdz izcilam telefoto: objektīvs ir aprīkots ar ED stikla (zema gaismas laušanas indeksa un samazinātas dispersijas iegūšanai) , asfēriskas lēcas un HRI (augsts laušanas koeficients) elementiem, kas nodrošina lielisku veiktspēju. Kamera nodrošina izcilu precizitāti un asu izšķirtspēju (35 mm ekvivalents: 25-350 mm).
  • Kameras pretizplūšanas tehnoloģija četros dažādos veidos automātiski novērš izplūdušu attēlu rašanos. Izmantojot objektīva pārbīdes VS (vibrāciju samazināšana) funkciju, tiek samazināts kameras drebēšanas efekts. Augsta ISO (līdz pat 3200) gaismas jutība samazina izplūdušu attēlu rašanās iespējamību, uzņemot objektus, kas ātri kustas, vai fotografējot vājā apgaismojumā. Labākā uzņēmuma atlasītājs (BSS) automātiski atlasa asāko no līdz pat 10 secīgi uzņemtiem attēliem.
  • Speciāli apgaismojuma režīmi: nodrošina lieliskus rezultātus jebkādā apgaismojumā pat tad, ja netiek izmantots trijkājis: pretgaismas sižeta režīms ar automātisku HDR nodrošina iespaidīgu toņu izšķirtspēju jebkurā situācijā. Izmantojot nakts portreta režīmu, varat uzņemt skaisti detalizētas nakts ainas un portretus iekštelpās. Nakts ainavas režīms sniedz iespēju uzņemt asas fotogrāfijas vājā apgaismojumā.
  • Liels 7,5 cm (3 collas) un 921 tūkst. punktu šķidro kristālu monitors nodrošina košu krāsu atveidi, asu kontrastu un skaidru ekrāna attēlu. Kamera ir aprīkota ar Nikon skaidru krāsu displeja tehnoloģiju, kas samazina atspīdumu pat spilgtā saules gaismā.
  • Full HD (1080 p) formāta video ierakstīšana ar stereo skaņu: video ierakstīšanas laikā ir pieejama optiskā tālummaiņa un autofokuss, un filmēšanas laikā varat arī uzņemt fotogrāfiju. Tiek nodrošināta iespēja filmēt lēnā vai ātrā kustībā, izmantojot ierakstīšanas ātrumu no 15 līdz 120 kadriem/s (VGA). Kamerā ir iebūvēts HDMI savienotājs ar HDMI-CEC atbalstu, lai nodrošinātu izvadi uz HDTV.
  • Lielātruma nepārtraukta uzņemšana: varat uzņemt notikumus ar 8 kadru/s lielu ātrumu.
  • Ātrā reaģēšana: ātra ieslēgšanās un autofokusa darbība, kas sniedz iespēju nekavējoties iemūžināt svarīgos mirkļus.
  • Vienkāršā panorāma 360°/180°: ļauj panoramēt vertikāli vai horizontāli, lai izveidotu dinamiskas panorāmas.
  • Īpaši efekti: uzņemiet nekustīgus attēlus vai video, izmantojot īpašos efektus, vai arī izmantojiet kamerā iebūvēto filtru, lai uzlabotu fotogrāfijas pēc to uzņemšanas. Fotogrāfiju uzņemšanai ir pieejami tādi efekti kā kontrasta mazināšanas fokuss un nostalģiskā sēpija, turklāt pirms izvēlētā efekta lietošanas varat to priekšskatīt šķidro kristālu ekrānā. Ir pieejami tādi filtri kā krustveida rastrs, platleņķa lēcas efekts un miniatūrefekts.
  • EXPEED C2 attēlu apstrādes sistēma nodrošina uzlabotu video ierakstīšanu, augstas jutības veiktspēju un labāko iespējamo attēla kvalitāti.
  • Viedportretēšanas sistēma: uzlabotas automātiskās funkcijas lielisku portretu uzņemšanai. Smaida taimeris sniedz iespēju uzņemt attēlu sēriju ar ātrumu 6 kadri/s tieši tajā brīdī, kad izvēlētā persona smaida. Mirkšķināšanas pārbaude brīdina, ja kādam ir aizvērtas acis.
  • Sejas krāsas izlīdzināšana pielāgo nevienmērīgus cilvēku sejas ādas toņus, lai iegūtu vienmērīgāku sejas krāsu. Kamerā iebūvētā sarkano acu efekta samazināšanas funkcija uzņemšanas laikā koriģē zibspuldzes izraisītu nepareizu acu krāsu.
  • 18 sižetu režīmi nodrošina automātisku iestatījumu optimizēšanu atbilstoši iecienītākajiem fotografēšanas stiliem, efektiem un vietām.
  • Sižeta automātiskais atlasītājs atlasa iecienītākajām fotografēšanas situācijām vispiemērotāko sižeta režīmu.


ViewNX 2

ViewNX 2 ir visaptveroša programmatūras pakete, kas ļauj lietotājiem ātri un ērti lejupielādēt, pārskatīt, rediģēt un kopīgot attēlus un filmas. ViewNX 2, kas izstrādāta pamatojoties uz populārās programmatūras ViewNX, ir lietotājam draudzīgs komplekts, kas piedāvā daudz plašākas iespējas nekā datora operētājsistēmā iekļautās lietotnes. Programmatūrā iestrādātās jaunās filmu rediģēšanas funkcijas aizgūtas tiešā veidā no godalgotā Nikon digitālo spoguļkameru piedāvājuma un dod lietotajam iespēju uzņemt pārsteidzošus videokadrus. ViewNX 2 instalēta visās Nikon digitālajās kamerās un to var arī lejupielādēt bez maksas.

EXPEED C2

Oriģinālā EXPEED attēlu apstrādes sistēma ietver visu pieredzi un tehnoloģijas, kuras Nikon uzkrājusi un veidojusi savā garajā darbības vēsturē. Tagad visjaunākajā Nikon izstrādātajā sistēmā EXPEED C2 tālāk pilnveidotas attēlu uzņemšanas iespējas, uzlabota filmu uzņemšana, paaugstināta jutība un attēlu kvalitāte. EXPEED C2 pastiprina sensora veiktspēju, ļaujot uzņemt nepārspējamus attēlus un videoklipus ar skaidrām, dzīvīgām krāsām, samazinātu troksni un vienmērīgu toņu pāreju.

Nikon my Picturetown

Tagad jūs varat veidot un droši saglabāt savu fotoattēlu kopijas, izmantojot my Picturetown (www.mypicturetown.com) - bezmaksas tiešsaistes digitālo fotoattēlu uzglabāšanas un kopīgošanas servisu, ko jums nodrošina Nikon. Tas ļauj ērti dalīties savās fotoatmiņās ar draugiem un sakārtot dārgos attēlus tiešsaistes kolekcijās. Jūsu rīcībā bez maksas tiek nodota vieta uz servera 2 GB apjomā, kuru jūs varat izmantot tūkstošiem fotoatmiņu fragmentu glabāšanai, bet, ja pietrūkst brīvas vietas, jūs jebkurā brīdī varat savu kontu paplašināt līdz Zelta kontam, lai gūtu iespēju uzglabāt vēl vairāk fotoattēlu.