Nikon Coolpix s80Pateicoties modernajam vairākpieskārienu organisko LED (OLED) ekrānam, 14,1 megapikseļa izšķirtspējai, 5x NIKKOR tālummaiņas objektīvam un HD video savietojamībai, stilīgā kamera COOLPIX S80 nodrošina gan ērtu lietošanu, gan lielisku veiktspēju, lai jebkurā situācijā sniegtu nepārspējamus rezultātus un individuālu stilu.

Nikon Europe klientu produktu daļas vadītājs Marks Pekelharings (Mark Pekelharing) saka: "Kamera S80 liecina par Nikon centieniem ieņemt vadošo lomu skārienekrānu kameru kategorijā. Pievilcīgais, plānais dizains un augstas kvalitātes ekrāns sniedz iespēju ērti apstrādāt attēlus, bet ātrā darbība ļauj ātri uzņemt attēlu ar precīzu izšķirtspēju. Kamera S80 nodrošina lielisku funkcionalitāti, kā arī unikālu stilu, tāpēc tā ir ideāli piemērota modernam fotogrāfam."



Skārienekrāns

Kameras S80 skārienaizvara funkcija sniedz iespēju fokusēt un uzņemt attēlu vai video, vienkārši pieskaroties atbilstošajam ekrāna apgabalam, tādējādi uzņēmumu kadrēšana ir ātra un vienkārša. Turklāt augstās izšķirtspējas (819 tūkst. punktu) OLED skārienekrāns ļauj ritināt jau uzņemtos attēlus un ērti tos parādīt draugiem vai ģimenes locekļiem. Skārienekrāna burvība ir iespēja kamerā vienkārši veikt retušēšanu. Iebūvētie filtri, piemēram, platleņķa lēcas efekts, izvēles krāsa un miniatūrefekts, ļauj nekavējoties radoši apstrādāt attēlus, neizmantojot datoru.

Vienkāršotas HD video iespējas

Tūlītēja iespēja ierakstīt HD video ar stereo skaņu padara kameru COOLPIX S80 lieliski piemērotu tiem, kuri vēlas izmantot jaunākās dažādu formātu tehnoloģijas iespējas. Kamera ļauj nekavējoties iemūžināt mirkli, pat ļaujot izmantot tuvināšanu ierakstīšanas laikā. Ja plašais 8,7 cm (3,5 collas) OLED ekrāns nav pietiekami liels, lai dalītos atmiņās, HDMI savienotājs ļauj nekavējoties piekļūt augstas izšķirtspējas attēliem un video, izmantojot savietojamu televizoru.

Stils un praktiskums

Kamerai S80 ir ne vien stilīgs, divkrāsains dizains, bet arī pārsteidzoši plāns korpuss, kas padara to ērti pārnēsājamu, savukārt vienkāršais automātiskais režīms nodrošina lielisku attēlu uzņemšanu, nesatraucoties par tehniskiem sīkumiem. Zem stilīgā apvalka darbojas tādas tehnoloģijas kā 5 iebūvētas pretizplūšanas funkcijas (tostarp objektīva VS (vibrāciju samazināšana) un kustības uztveršana), nodrošinot precīzu mirkļa iemūžināšanu attēlos.

Lai vienmēr nodrošinātu izcilus rezultātus, kameras apstrādes sistēmas pamatā ir EXPEED C2 - Nikon uzlabotā digitālo attēlu apstrādes sistēma. EXPEED C2 palīdz paplašināt fotogrāfijas iespējas, nodrošinot vēl augstāku attēlu kvalitāti, detalizācijas līmeni un apstrādes ātrumu. EXPEED C2 sistēma ir īpaši pielāgota kamerai COOLPIX S80 un palīdz jebkurā situācijā uzņemt skaistas fotogrāfijas un video.

ViewNX 2

ViewNX 2 ir universāla programmatūras pakotne, kas lietotājiem ļauj ātri un ērti importēt, pārlūkot, rediģēt un koplietot nekustīgus attēlus un video. Uz īpaši veiksmīgās programmatūras ViewNX balstītā pakotne ViewNX 2 ir lietotājam draudzīgs komplekts un nodrošina ļoti plašu funkciju klāstu, kas ievērojami pārsniedz datora operētājsistēmā ietvertās funkcijas. Jaunās uzlabotās video rediģēšanas funkcijas ir tādas pašas kā Nikon godalgotajām digitālajām vienobjektīva spoguļkamerām, un tās lietotājiem ļauj radīt izcilus videoierakstus. Programmatūras pakotne ViewNX 2 ir ietverta visu Nikon digitālo kameru komplektācijā, kā arī to var bez maksas lejupielādēt.

Kamera COOLPIX S80 ir pieejama melnā un sarkanā krāsā.

Nikon Corporation iepazīstina arī ar kameru S8100, taču šis modelis Eiropā nebūs pieejams.

Nikon my Picturetown

Ātri un droši dublējiet attēlus, izmantojot uzlaboto my Picturetown - bezmaksas tiešsaistes digitālo fotogrāfiju uzglabāšanas un koplietošanas pakalpojumu, ko nodrošina Nikon. Izveidojiet fotogrāfiju video, lai koplietotu to ar draugiem vai sociālajos tīklos, piemēram, Facebook. Jūs iegūstat 2 GB brīvas vietas, ko varat izmantot, lai glabātu tūkstošiem fotogrāfiju un video. Turklāt jebkurā brīdī varat jaunināt dalību uz zelta kontu, ja ir nepieciešams uzglabāt vairāk attēlu.