"Fujifilm" piedāvāja jauno 2012. gada fotoaparātu līniju, kura ievērojama ar savām uzlabotajām kvalitatīvajām raksturojuma iezīmēm un jaunām tehnoloģijām.

Kvalitatīvās raksturojuma iezīmes iekļauj galvenās ātras darbspējas un funkcionālas fotografēšanas īpašības: visos jaunās tehnoloģijas līnijas modeļos liela uzmanība pievērsta gaišākam LCD ekrānam, ātrākai fotoaparāta ieslēgšanas funkcijai un fotografēšanas laikam. XP", "T" un "JX" klases modeļos ievērojami gaišāks LCD ekrāns uzlabots tā, lai fotografēšana un foto uzņēmumu pārskatīšana pat saules gaismā būtu ērta. Visos 2012. gada pavasara modeļos ir ieviesta jauna datuma ierakstīšanas funkcija, kas sniedz iespēju labajā apakšējā foto uzņēmuma malā redzēt fotografēšanas datumu vai datumu un laiku.

Jaunajos fotoaparātos "FinePix HS30EXR", "FinePix F770EXR", "FinePix F750EXR" un "FinePix Z1000EXR" ir ieviestas jaunas tehnoloģijas, tiecoties panākt labāku foto uzņēmumu kvalitāti, - "EXR CMOS" sensors un "EXR Auto" režīms, "sejas izsekošanas" funkcija un, pateicoties labai izšķirtspējai, iespējama "Intelligent Digital Zoom" funkcija.

Jaunais fotoaparāts "Fujifilm FinePix HS30EXR", kam ir augstas kvalitātes manuālā pietuvināšanas funkcija, tiek piedāvāts foto entuziastiem, kuri vēlas bez smagās maināmo objektīvu somas gūt pilnīgu fotogrāfijas kontroles brīvību un sasniegt augstāko optiskās kvalitātes līmeni. No sava priekšgājēja "HS30EXR" jaunais modelis atšķiras ar lielāku un gaišāku EVF (elektronisko video skatu meklētāju), Li-ion bateriju, kas pēc vienas uzlādēšanas reizes ļauj uzņemt 600 foto uzņēmumus, un citām uzlabotajām funkcijām.

"FinePix F" klase - kompaktie fotoaparāti, kas nodrošina ļoti labu foto uzņēmumu kvalitāti, piemēroti fotogrāfiem, kuriem ir augstas prasības. Šie fotoaparāti ir ievērojami ar ļoti labām, pat 20x ("F770EXR" un "F750EXR") un 15x ("F660EXR") optiskās pietuvināšanas un uzlabotām fotografēšanas īpašībām. Neraugoties uz to, tiek saglabāts neliels fotoaparāta korpuss, ko var ielikt kabatā. Tādēļ "F" klases fotoaparāti ir lieliski piemēroti gan ceļotājiem, kuri vēlas uzņemt kvalitatīvas ceļojumu ainavas, gan ikdienas ģimenes fotogrāfijām.

Daudzveidīgi tiek piedāvāta "S" sērija, kas ievērojama ar ļoti labām pietuvināšanas īpašībām, salīdzinoši vienkāršu lietošanu un atjaunotām ātruma un funkcionalitātes īpašībām: "FinePix S4500", "S4400", "S4300" un "S4200". Ir arī jaunā "S"klases fotoaparātu atsevišķā līnija: "FinePix SL240" (24x, 24-576mm), "SL260" (26x, 24-624mm), "SL280" (28x, 24-672mm) un "SL300" (30x, 24-270mm). Ierastie modeļi no saviem priekšgājējiem atšķiras ar to, ka tiem ir Li-ion baterija, kas ļauj nofotografēt aptuveni 300 kadrus ar vienu baterijas uzlādēšanas reizi, TTL zibšņa paliktnis un citas uzlabotas funkcijas.


Jaunajiem modeļiem veikalos vajadzētu parādīties martā - aprīlī.

 


Par kompāniju

"Fujifilm" ir Japānas video un audio atskaņošanas tehnoloģiju, produktu un pakalpojumu kompānija, viena no pasaules līderiem digitālās fotogrāfijas tirgū, iekļaujot digitālos fotoaparātus, foto attēlu izgatavošanas materiālus un iekārtas, digitālās informācijas datu saglabāšanas iekārtas, kasetes, drukāšanas sistēmas un tml.

Kompānija mērķtiecīgi paplašina digitālās fotogrāfijas uzņēmējdarbību un piedāvā apbalvoto video atskaņošanas tehnoloģiju "Fujifilm EXR", kas ļauj fotoaparātam piemēroties apkārtējās vides apstākļiem, pirmo pasaulē 3D video sistēmu, kas sniedz iespēju izbaudīt 3D skatus bez speciālajām 3D brillēm. Kompānija paplašina progresīvo fotoaparātu sēriju - "Fujifilm X", kuru pulkā jau ir "Fujifilm X100" un "X10" fotoaparāti, decembrī piedāvātais "X-S1" un šobrīd piedāvājamais fotoaparāts ar maināmiem objektīviem - "X-Pro1".