fujifilm finepix x100Šī gada septembrī izstādē "Photokina 2010" pirmo reizi apskatei piedāvātā digitālā fotokamera "FinePix X100" ir ieguvusi "Photokina STAR 2010" apbalvojumu. Šo godalgu piešķir precēm, kurām piemīt novatoriska daba un tās ir moderno tehnoloģiju apkopojuma rezultāts.

"FinePix X100" ir augstas klases kompaktā digitālā fotokamera, paredzēta ne tikai profesionālajiem fotogrāfiem, bet arī entuziastiem, kuri ar kompaktās klases fotokameru vēlas iegūt izcilas kvalitātes fotogrāfijas. "FinePix X100" fotokamerai ir APS-C CMOS sensors, ļoti gaišs (F2) 23 mm fiksēta fokusa attāluma Fujinon objektīvs, kā arī tāds jauninājums kā hibrīda skatu meklētājs, kurš pieļauj izvēli starp elektronisku vai optisku attēla apskati.

Šī modeļa valdzinājums slēpjas agrāko laiku klasiskā fotoaparāta korpusa izskata un mūsdienu ciparu tehnoloģiju sasniegumu apvienojumā.


Par kompāniju SIA "Baltexfilm"

SIA "Baltexfilm" ir Japānas attēla un skaņas reproducēšanas iekārtu jomā strādājošās kompānijas "Fuji Photo Film" pārstāvji Latvijā. Kompānija strauji attīsta darbību digitālās fotogrāfijas jomā un piedāvā apbalvoto attēla reproducēšanas tehnoloģiju "Fujifilm EXR", kas ļauj fotoaparātam piemēroties apkārtējās vides apstākļiem, un pirmo pasaulē 3D attēla sistēmu, kas dod iespēju priecāties par 3D attēliem bez speciālām 3D brillēm.