COOLPIX S640Uzņēmums Nikon Europe šodien paziņo par pasaulē pirmās kameras ar integrētu projektoru ieviešanu tirgū. Šī kamera ir daļa no jaunā COOLPIX kompakto digitālo kameru klāsta. Novatoriskajā sērijā ietverta arī kamera ar vairākpieskārienu organisko LED ekrānu - kompakta kamera, kas ir tikpat ātra kā digitālā SLR Autofokusa ātrums salīdzināms ar Nikon D40, un eleganti stilīga, bet tajā pašā laikā arī vienkārši izmantojama, krāsaina kompakta kamera.

Neatkarīgi no tā, vai esat sīkrīku guru vai vienkārši kompakto kameru cienītājs, jaunajā COOLPIX kameru klāstā ikviens atradīs kaut ko piemērotu tieši sev. COOLPIX S70 ir aprīkota ar novatorisku 3,5 collu vairākpieskārienu organisko LED displeju un iespēju ierakstīt HD kvalitātes video, savukārt COOLPIX S640 ir ātrākā kamera COOLPIX klāstā, lai jūs nekad nepalaistu garām fotografēšanas vērtus momentus. COOLPIX S570 ir stilīga kamera, kas izstrādāta tā, lai pat iesācējs varētu uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas. Tomēr COOLPIX S1000PJ ir tā kamera, kurā uzņēmums Nikon ir ieviesis pilnīgi jaunu fotogrāfiju koplietošanas veidu - kompaktā digitālā kamera ir aprīkota ar integrētu projektoru. Visi četri jaunie modeļi ir aprīkoti ar NIKKOR objektīviem, Nikon EXPEED digitālo attēlu apstrādi, un tajos ir ietvertas leģendārās Nikon funkcijas, kas izstrādātas, lai tvertu izcilus attēlus.

Nikon Europe B.V. klientu produktu daļas vadītājs Marks Pekelharings (Mark Pekelharing) saka: "Esam sajūsmā par savu novatorisko, jauno COOLPIX kolekciju un ticam, ka šajā klāstā esam izveidojuši ikvienam piemērotu kameru. Mūsu vairākpieskārienu un projektora ierīces noteikti radīs iespaidu, tomēr klāstā tiek piedāvātas izsmalcinātas funkcijas, kas nodrošina Nikon kvalitātes attēlus un papildina jau tā iespaidīgo kolekciju."

*Autofokusa ātrums salīdzināms ar Nikon D40

COOLPIX S1000PJ - pasaulē pirmā kamera ar integrētu projektoru

COOLPIX S1000PJKompaktā ierīce COOLPIX S1000PJ ir aprīkota ar nepārspējamu dizainu un integrētu projektoru, un tā piedāvā tehnoloģisku jaunievedumu fotogrāfijas industrijas priekšplānā. Izmantojot projektoru, lietotāji var rādīt fotogrāfijas draugiem un ģimenei pilnīgi jaunā veidā. Vairs nav nepieciešams papildu aprīkojums, un nav jādrūzmējas pie kameras LCD displeja. COOLPIX S1000PJ ir aprīkota arī ar sižeta automātisko režīmu, kuru izmantojot kamera automātiski atlasa atbilstošu sižeta režīmu, pamatojoties uz uzņēmuma saturu, tādējādi nodrošinot ideālu attēlu uzņemšanu, tikai vienu reizi piespiežot pogu. Turklāt piecas funkcijas, kas samazina attēla izplūdumu, un viedportretēšanas sistēma nodrošina izteiksmīgas fotogrāfijas jebkuros apstākļos. Ar 2,7 collu LCD ekrānu, plata leņķa 5x NIKKOR tālummaiņas objektīvu un 12,1 megapikseļa izšķirtspēju aprīkotā COOLPIX S1000PJ simbolizē pavisam jaunu fotogrāfiju koplietošanas veidu.

COOLPIX S70 - novatoriska organiskā EL skārienekrāna tehnoloģija

COOLPIX S70Izskatīgā kamera COOLPIX S70, kas tika izstrādāta, pievērošot uzmanību ērtai lietošanai, ir aprīkota ar novatorisku vairākpieskārienu ekrānu. Kameras 3,5 collu organisko EL ekrānā varat sakļaut, vilkt un ritināt attēlus daudzos veidos. Šī kamera ir pirmā jaunās tehnoloģijas pārstāve Nikon klāstā. Turklāt kamera aprīkota ar skārienslēdzi, kas ļauj noregulēt fokusu un uzņemt attēlu, vienkārši pieskaroties atbilstošajam apgabalam ekrānā. Elegantais retro stila ārējais dizains ar ādas imitāciju un augstas kvalitātes organisko LED ekrāns papildina kameras izcilo veiktspēju. 12,1 megapikseļa izšķirtspēja, platleņķa 5x tālummaiņas NIKKOR objektīvs un skaidrs, dzīvīgu krāsu displejs nodrošina ērtu lietošanu, neatkarīgi no apkārtējās vides apstākļiem.

Vēl viena augstas veiktspējas funkcija ir iespēja ierakstīt augstas kvalitātes HD filmu klipus, iemūžinot īpašus brīžus filmā. Turklāt iespēja ātri un ērti šķirstīt attēlus padara COOLPIX S70 par lieliski piemērotu kameru tiem, kuri meklē jaunākās fotografēšanas tehnoloģijas.

COOLPIX S640 - ātrākā COOLPIX kamera pasaulē

COOLPIX S640COOLPIX S640 ir ātrākā kamera COOLPIX klāstā, tāpēc tā ir ļoti ātra un viegli lietojama, tādējādi nodrošinot, ka vienmēr nofotografēsiet to, ko vēlaties. Kamerai ir ātrākais uzsākšanas laiks To kompakto kameru vidū, kas aprīkotas ar 28 mm tālummaiņas objektīvu un optisko vibrācijas samazināšanu, kopš 2009. gada 10. jūlija (atbilstoši Nikon Corporation veiktajam pētījumam) kompakto kameru klasē, un COOLPIX S640 ir aprīkota ar autofokusu, kas ir tik pat ātrs kā digitālajām SLR Fokusa ātrums salīdzināms ar Nikon D40 kamerām, tāpēc ātri varēsiet uzņemt asus un skaidrus attēlus. Citās kompaktajās kamerās fokusa noregulēšana aizņem ilgāku laiku, bet COOLPIX S640 nodrošina, ka attēli tiek uzņemti gandrīz uzreiz, tāpēc jūs notverat to, ko redzat. Turklāt, izmantojot ISO 6400 iespēju, bez zibspuldzes varat izveidot izteiksmīgus attēlus pat vāja apgaismojuma apstākļos. Pateicoties COOLPIX S640 elegantajam dizainam un melnas, sudraba vai baltas krāsas izvēlei, tā nodrošina gan stilu, gan sniegumu. Kamera ir aprīkota ar 12 megapikseļu izšķirtspēju, platleņķa 5x tālummaiņas NIKKOR objektīvu un 2,7 collu LCD, kā arī ātri reaģē, ir uzticama un nodrošina nesalīdzināmu ātrumu kompakto kameru tirgū.

1) Starp kompakto digitālo kameru modeļiem, kas aprīkoti ar 28 mm (35 mm formāta) tālummaiņas objektīvu un optisko vibrāciju samazināšanu, 2008. gada 29. janvārī (pēc uzņēmuma NIKON CORPORATION veiktā pētījuma).
*Autofokusa ātrums salīdzināms ar Nikon D40

COOLPIX S570 - eleganti vienkārša tiem, kas seko līdzi modei

COOLPIX S570Jaunā COOLIX S570 ir eleganta un vienkārša, un izmantojot šo kameru, pat tie, kuriem nav nekādas pieredzes fotografēšanā, varēs tvert īpašus brīžus. Šī kamera ir lieliski piemērota viesībām, vakara izklaidēm ārpus mājas, brīvdienām, kā arī citiem brīžiem, jo tā ir ļoti viegli lietojama. Jums ir tikai jānospiež aizvara poga, un COOLPIX S570 automātiski atlasīs atbilstošo režīmu, pamatojoties uz attālumu, spilgtumu un seju novietojumu kadrā. Šī kamera ir aprīkota ar 2,7 collu LCD ekrānu, platleņķa 5x tālummaiņas NIKKOR objektīvu un ISO 3200 pilna attēla režīmā, un piedāvā lieliskas funkcijas par pieejamu cenu. Kamera ir pieejama rozā, sarkanā, zilā, melnā vai siltā sudraba krāsā. 12 megapikseļu kamerai COOLPIX S570 ir elegants dizains, kas to padara par praktisku un modernu kompakto kameru. COOLPIX S570 ir aprīkota arī ar viedportretēšanas sistēmu, kuru izmantojot varat tvert sarkanā paklāja cienīgus smaidus. Pateicoties mirkšķināšanas pārbaudes tehnoloģijai, kamera automātiski uzņem divus secīgus fotouzņēmumus, kad objekts smaida, taču saglabā tikai to uzņēmumu, kurā objekta acis ir atvērtas. Papildu funkcija, lai iegūtu slavenību cienīgu izskatu, ir pulverizatora tehnika - ar pulverizatoru varat pārveidot kādas kadrā esošas personas seju, izmantojot sejas krāsas izlīdzināšanas funkciju, kas samazinās defektu redzamību.

my Picturetown

Tagad varat droši uzglabāt savus attēlus, izmantojot Nikon my Picturetown - bezmaksas tiešsaistes digitālo fotogrāfiju krātuvi un koplietošanas pakalpojumu. Ērti koplietojiet fotogrāfijas ar draugiem un kārtojiet īpašās atmiņas tiešsaistes kolekcijās. Jūs iegūstat 2 GB brīvas vietas, ko varat izmantot, lai glabātu tūkstošiem atmiņu. Ja jums nepieciešams saglabāt vairāk attēlu, jebkurā brīdī varat jaunināt dalību uz zelta kontu.