Spyder5Datacolor ir viens no pasaules līderiem krāsu vadības risinājumos un tagad tiek prezentēta jaunākā Spyder sērija 5. Spyder ir viena no populārākajām monitoru kalibrēšanas iekārtām un tādēļ daudzi novērtēs jaunāko Datacolor izstrādājumu, kas piedāvāšot līdz pat 55% labāku tonālo krāsu uztveri. Tātad būs daudz precīzākas krāsas ēnās un līdzenākas krāsu pārejas.


Salīdzinot ar iepriekšējo Spyder, nedaudz mainījies Spyder5 izskats – īsākas "kājas". Kalibratoram ir 7 jauni foto detektori krāsu nolasīšanai no monitora. Tāpat kā iepriekšējai sērijai, arī šai būs 3 versijas: Spyder5EXPRESS ($129), Spyder5PRO ($189) un Spyder5ELITE ($279). Pro versijai papildus ir apkārtējās vides gaismas sensors, kas ļauj precīzāk nokalibrēt monitoru atbilstoši vides krāsu spektram. Elite versija ļauj kalibrēt ne tikai monitorus, bet arī projektorus.
Papildus informācija izstrādātāja mājas lapā www.datacolor.com/datacolor-releases-spyder5-next-generation-of-monitor-calibration-solutions-for-passionate-photographers