sony α7 IISony ir pamatots iemesls svinībām - Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācija (EISA) ir atzinusi sešus kompānijas produktus par labākajiem savās kategorijās. EISA ir lielākā multimediju organizācija Eiropā, kas iemantojusi uzticību ar kompetenci jaunāko tehnoloģiju produktu novērtēšanā. Tādējādi Sony piešķirtās sešas balvas ir apliecinājums kompānijas nerimstošajai apņēmībai radīt patiesi inovatīvus un augstas kvalitātes produktus:

2015.-2016. gada Eiropas profesionālā kompaktās sistēmas fotokamera: Sony α7 II

α7 II ir pilna kadra kompaktās sistēmas kamera ar īsteni profesionālu kvalitāti un piesaka spēcīgu konkurenci DSLR sistēmām, nodrošinot apjomīgu attēlveidošanas potenciālu viegla svara korpusā. 24,3 megapikseļu pilnā kadra sensors garantē izcilu dinamisko diapazonu apvienojumā ar zemu trokšņu līmeni pie augstiem ISO uzstādījumiem, bet hibrīdā AF sistēma nodrošina ātru, precīzu fokusēšanu. Magnija korpuss un jaunā tipa grips (hand-grip) ir jauns elements salīdzinājumā ar šī modeļa priekšteci, savukārt iebūvētā piecu asu attēla stabilizācija ir ārkārtīgi parocīga, kad jāuzņem attēli, turot aparātu rokā, it īpaši fotografējot tuvplānus un attēlus ar lēnu slēdža ātrumu. Tas viss padara α7II par nopietnu alternatīvu pilna kadra DSLR kamerām.

2015.-2016. gada Eiropas kompaktā ceļojumu fotokamera: Sony DSC-HX90

Sony DSC-HX90 ir pasaulē mazākā super zoom kompaktā kamera ar iebūvētu elektronisko skatu meklētāju. Zeiss Vario-Sonnar T* objektīvs nodrošina 24-720mm ekvivalenta diapazonu, savukārt LCD ekrāns ir nolokāms 180 grādu leņķī, dodot iespēju radošai fotogrāfēšanai no dažādiem skatu punktiem. Iespējams ierakstīt video pie 1080/60p ļoti labā kvalitātē, turklāt ir iebūvēts GPS un Wi-Fi ar NFC. Šī ir perfekta kabatas izmēra fotokamera, kuru var ņemt līdzi jebkurā ceļojumā.

2015.-2016. gada Eiropas kompaktās sistēmas objektīvs: Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS

Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS, iespējams, ir labākais šāda tipa objektīvs, kas ir uzrādījis vislabākos testa rezultātus, kādus EISA eksperti jebkad ir redzējuši. Objektīvs nodrošina neticamu asumu – pat attēla stūros pie maksimāla diafragmas atvēruma un tā deformācijas hromatiskās izmaiņas ir samazinātas līdz minimumam. Šis objektīvs ar noturīgu kvalitāti, klusu fokusēšanu un efektīvu optisko stabilizāciju ir visaugstākās kvalitātes produkts.

2015.-2016. gada Eiropas skaņas sistēma: Sony HT-XT3

Sony HT‐XT3 skaņas sistēma piedāvā izcilu skaņas kvalitāti, vērienīgas tīkla/sistēmas funkcijas un elementus, kā arī plānu, stilīgu korpusu, kuram var pieslēgt līdz 65 collu un līdz pat 50 kg TV ekrānus. Augstas kvalitātes veiktspēju nodrošina koaksiālie skaļruņi, savukārt jaudīgos basus - divi lejupvērsti vūferi. Savienojamība ir lieliska, tostarp HDMI, Ethernet, Wi‐Fi, USB, Bluetooth, NFC, kā arī Google Cast. Sistēma atbalsta augstas izšķirtspējas audio formātus, tādus kā Dolby TrueHD, DTS‐HD Master Audio, FLAC, WAV un DSD.


2015.-2016. gada Eiropas dizaina TV: Sony KD-65X9005C

Bieži negadās dzirdēt apbrīnas saucienu par televizoru, kad tas vēl nav pat ieslēgts, taču Sony 65X9005C ar savu dizainu ir spējīgs to izvilināt. Biezākajā vietā būdams tikai 4,9 mm plāns, šis 65 collu ekrāns ienesīs smalku šarmu jūsu dzīvojamā istabā. Taču dizains nav šī produkta vienīgais spēcīgais elements – 4K Ultra HD ekrāns kopā ar Sony Triluminos Display tehnoloģiju nodrošina attēlu ar piesātinātām krāsām un asumu, kamēr Android TV apkopo visus TV elementus vienā izsmalcinātā sākuma ekrānā.

2015.-2016. gada Eiropas multimediju viedtālrunis: Sony Xperia™ Z3+

Sony Xperia Z3+ piedāvā unikālu stila, multi-funkcionalitātes un jaudas apvienojumu. Šis 6.9 mm plānais viedtālrunis ir ne tikai ūdens un dubļu drošs, bet arī aprīkots ar jaunākajām multimediju funkcijām – nevainojamu fotogrāfiju uzņemšanu, īpaši asu 4K video un augstas izšķirtspējas audio ierakstīšanu. Jaunā 5 megapikseļu un 25 mm platleņķa priekšējā kamera ļaus uzņemt iespaidīgas grupu pašbildes, kamēr galvenā kamera nodrošinās uzlabotu veiktspēju blāvā apgaismojumā, kā arī ātrāku datu apstrādi. Audio daļa ir pilnībā savietojama ar augstas izšķirtspējas saturu un automātiski pielāgos savus iestatījumus jebkurām pievienotajām austiņām. Papildu tam Sony ir izdevies paildzināt šī viedtālruņa baterijas darba spējas līdz divām dienām.