Canon EF 35mm f/1.4L II USMCanon iepazīstina ar EF 35mm f/1.4L II USM – jaunu L sērijas platleņķa objektīvu, kas radīts profesionāliem fotogrāfiem, lai iemūžinātu skaistus un svarīgus mirkļus dabiskā perspektīvā. Šis leģendārā EF 35mm f/1.4L USM pēctecis ir pasaulē pirmais objektīvs ar Canon jauno zilā spektra refraktīvo optiku (BR optiku), kas nodrošina sensacionālu attēlu kvalitāti dažāda veida attēlos – no ziņām un sporta ainām līdz kāzām.
EF 35mm f/1.4L II USM ir veidots, pamatojoties uz Canon profesionālo fotogrāfu atsauksmēm. Tas ietver dažādas novatoriskas optiskās tehnoloģijas, lai nodrošinātu lielisku attēlu kvalitāti, ko profesionāļi sagaida no Canon L sērijas objektīviem. Šis ir pirmais objektīvs ar BR optiku – jaunu un inovatīvu Canon attīstītu objektīvu tehnoloģiju ar organisku optisko materiālu, kas konstruēts molekulārā līmenī, lai palīdzētu būtiski samazināt hromatisko aberāciju un nodrošinātu asākus attēlus, izmantojot tā spēju lauzt zilo gaismu. BR optika ir integrēta saliktā objektīva elementā. Kopā ar Canon augstas veiktspējas objektīvu pārklājumiem, ieskaitot Subwavelength Structure pārklājumu, EF 35mm f/1.4L II USM nodrošina uzlabotu kontrastu un minimālu mirgošanu un dubultošanos.

Dabiski reportāžas stila attēli profesionāliem fotogrāfiem
Ideāls dokumentālo attēlu iemūžināšanai - tā fiksētais 35 mm platais fokusa attālums, EF 35mm f/1.4L II USM ir labākā izvēle fotožurnālistiem, kā arī sporta un kāzu fotogrāfiem. Ar platleņķa skatu fotogrāfi var bez deformācijas tvert objektus to dabiskajā vidē, ietverot apkārtnes ainas. Lai radītu foto uzņēmumus ar skaistu fona izplūdumu vai izteiksmīgus portretus, var izmantot ātro f/1.4 deviņu asmeņu apertūru, lai kontrolētu lauka dziļumu un turpinātu attēlu uzņemšanu, kad samazinās apgaismojums.
Ātrai reakcijai uz ainām, kas parādās acu priekšā, ir paredzēts EF 35mm f/1.4L II USM gredzenveida ultraskaņas motors ar ārkārtīgi ātru automātisko fokusēšanu gandrīz bez skaņas. Savukārt pilna laika manuālās fokusēšanas gredzens ļauj veikt smalkus reāllaika pielāgojumus, uzņemot gan attēlus, gan filmas.
L sērijas izcilais dizains un uzbūve
Radīts, lai izturētu sarežģītus uzņemšanas apstākļus un ilgstošu izmantošanu. EF 35mm f/1.4L II USM ir īpašs ar savu ikonisku dizainu un uzbūves DNS, kas raksturīgs Canon L sērijas objektīvu flagmaņiem. Uzlabota izolācija un fluora pārklājumi palīdz aizsargāt objektīvu no nelabvēlīgiem laikapstākļiem, savukārt spēcīgais korpuss nodrošina objektīva izturību.
EF 35mm f/1.4L IS USM galvenās priekšrocības:
• platleņķa objektīvs ar dabisku perspektīvu;
• pirmšķirīgs sniegums nepietiekama apgaismojuma apstākļos un lieliska lauka dziļuma kontrole ;
• jauni attēla kvalitātes standarti;
• ātra un diskrēta fokusēšana;
• iespēja turpināt uzņemšanu pat skarbos apstākļos.

Lens Hood EW 77B